Setari Cookie-uri

Așa cum toamna permite căderea frunzelor, și tu poți permite schimbarea

Pe măsură ce frunzele încep să cadă și temperaturile scad în termometre, începem și noi să scăpăm de stresul din sezonul trecut și să ne îndreptăm atenția asupra frumuseții schimbării. 

Crede-mă, este benefică.

În fiecare an, avem tendința de a găsi confort în începerea toamnei. Pulovere confortabile, aromă de dovleac copt, nuanțe de arămiu care ne înconjoară pe măsură ce se schimbă frunzele. Dintr-o dată, această fericire copleșitoare pare să se instaleze în timp ce simțim briza de toamnă și începem să ne relaxăm.

foto interior si prima pagina: MillaF, Shutterstock

De ce schimbarea sezonului aduce această senzație de relaxare? De ce simțim că toamna ne încălzește inima?

Pe măsură ce frunzele încep să cadă și temperaturile scad în termometre, începem și noi să scăpăm de stresul din sezonul trecut și să ne îndreptăm atenția asupra frumuseții schimbării.

Și, la fel ca frunzele care cad, schimbarea este o parte frumoasă a vieții.

Citește și:

În timp ce schimbarea poate fi un lucru frumos și bun, poate fi și intimidantă. La urma urmei, mulți oameni recunosc că schimbarea este una dintre cele mai mari temeri ale lor. Acest lucru este complet de înțeles pentru că pentru a te schimba trebuie să accepți ceva nou în viața ta și să renunți la ceva vechi. Ceva din zona ta de confort trebuie să dispară.

Așadar, ce este de făcut? Cum acceptăm schimbarea și cum începem să creștem?

În orice moment al vieții noastre, avem două opțiuni: să avansăm și să creștem sau să ne întoarcem la siguranță și rutină.

Încearcă să îți stabilești un scop... și așa vei știi de unde vrei să începi. Trebuie să înțelegi ce îți dorești să schimbi. De ce te poți elibera pentru a îți permite să crești.

Citește și:

Ai încredere în tine și fă tot posibilul pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Poți începe cu un pas mic pe zi. Amintește-ți că nu ai nevoie să dai explicații altor persoane și continuă să mergi pe acest drum.

Ține-ți capul cât mai sus. Nu va fi ușor. Vor exista probleme, obstacole, conflicte. Însă vei reuși să treci peste ele cu multă răbdare.

Concentrează-ți energia asupra lucrurilor pozitive care vin în viața ta și amintește-ți că acest moment este aici pentru un motiv. Amintește-ți să îți păstrezi credința și că ușile noi se vor deschide când este timpul, nu când îți doreșți tu.

Fii mândră de tine. Vei ajunge acolo unde îți dorești. Și când o vei face, sărbătorește. Bucură-te de reușitele tale. Fii mândră de cât de departe ai ajuns și de câte ai reușit să obții până acum. Ai fi putut să te oprești. Ai fi putut să renunți și să nu accepți ce trebuia să schimbi, însă nu ai făcut-o.

Citește și:

Tu ai devenit persoana care ai vrut să devii, iar asta este un lucru minunat.

Așadar, nu te teme de schimbare. Va veni... este inevitabilă. Poți juca în siguranță sau poți învăța să crești. Este decizia ta. Dar amintește-ți că nu ai putea să apreciezi culorile grațioase ale frunzelor de toamnă dacă frunzele nu ar fi învățat să renunțe și să o ia de la capăt.

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.