Setari Cookie-uri

Nu răni o femeie puternică pentru că vei regreta întreaga ta viață

Femeile puternice vor face tot ce le stă în putere pentru a păstra în viață lor iubirea. Sunt destul de curajoase încât sunt dispuse să renunțe la tot pentru a dovedi cât de mult țin la persoanele dragi lor.

Iată care sunt cele mai frumoase trăsături ale femeilor puternice.

foto interior si prima pagina: Dark Moon Pictures, Shutterstock

1. Femeile puternice plâng

Pot părea dure, însă nu le este teamă să plângă. Există momente în care sunt vulnerabile și nu își doresc să își arate această latură sensibilă altor persoane. Numai cei patru pereți ai camerei vor vedea cât de fragile pot fi femeile puternice. Poate că nopțile lor vor fi dificile, însă dimineața vor reuși să se ridice din pat cu zâmbetul pe buze, pregătite să facă față unei noi zile dificile.

2. Femeile puternice au nevoie de ajutor

Femeile puternice au nevoie de o persoană de încredere care să fie sprijin pentru el. Nu se pot descurca singure zi de zi. Sunt zile în care obosesc să mai fie puternice. Au nevoie de cineva care să le facă să simtă că totul va fi bine chiar și pentru câteva clipe. Au nevoie de cineva care să le ofere o îmbrățișare adevărată și să le demonstreze că nu sunt singure. În spatele acestor măști pe care le poartă se ascund femei sensibile care au nevoie mai mult decât oricine din această lume de iubire.

Citește și:

3. Femeile puternice luptă pentru iubire

Femeile puternice vor face tot ce le stă în putere pentru a păstra în viață lor iubirea. Sunt destul de curajoase încât sunt dispuse să renunțe la tot pentru a dovedi cât de mult țin la persoanele dragi lor. Un lucru foarte important pe care vrem să îl menționăm aici este că femeile puternice știu și când să se oprească. Atunci când își dau seama că sunt folosite, că nu sunt respectate, că nu primesc dragostea pe care o merită, ele nu se vor gândi de două ori înainte de a lua o decizie în ceea ce privește relațiile sentimentale. Și, odată ce au plecat, nu vor mai privi în urmă. Pentru ele nu există cale de întoarcere.

4. Pentru femeile puternice banii nu reprezintă o problemă

Citește și:

Femeile puternice sunt extrem de independente. Ele nu acceptă niciodată să fie întreținute. Ele își pot cumpăra toate lucrurile pe care și le doresc. Și, în același timp, partea financiară contează foarte puțin când vine vorba despre relațiile pe care le au cu alte persoane. Nu au nevoie de bani pentru a fi fericite. Au nevoie de înțelegere, de iubire, de respect. Au nevoie de cineva puternic care să le prindă atunci când cad.

5. Femeile puternice sunt, uneori, cele mai singure persoane

Doar pentru că par să fie curajoase și pot purta totul pe cont propriu, nu înseamnă că trebuie să fie așa. Da, pot face toate lucrurile singure. Însă ceea ce nu foarte multe persoane înțeleg este faptul că, uneori, femeile puternice se simt singure. Și au nevoie de cineva care să le fie alături, care să le ia în brațe în miez de noapte și să le sărute pe frunte la primele ore ale dimineții. Femeile puternice iubesc când simt în sufletul lor dragoste.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.