Setari Cookie-uri

11 Sfaturi de makeup care întineresc

Pentru astăzi am pregătit cele mai bune sfaturi de makeup care întineresc și care ne ajută să arătăm bine la orice oră și, cel mai important, la orice vârstă. :)

De la mama am învățat că simplitatea este, probabil, cea mai frumoasă carte de vizită pentru o femeie. De la ea am mai învățat că cel mai elegant lucru pe care îl poți pune pe tine este o rochie (fie și casual), că degeaba pantofii pe care îi ai arată minunat... dacă nu sunt confortabili nu te vei simți bine în ei și că machiajul natural este cel care îți pune cel mai bine trăsăturile în valoare.

Pentru astăzi am pregătit cele mai bune sfaturi de makeup care întineresc și care ne ajută să arătăm bine la orice oră și, cel mai important, la orice vârstă. :)

1. Pentru ochi obosiți: putem folosi un iluminator sau bronzer pe pleoapa superioară mobilă și un mascara care alungește genele astfel încât să oferim luminozitate ochilor.

Citește și:

Recomandarea noastră: Bronzer MaxFactor, nuanța Bronze

foto: vitalij kupriyanov /shutterstock

2. Pentru un aspect mai natural în machiajul smokey, ar trebui să înlocuim creionul dermatograf negru cu unul maroniu (în nuanțe pământii).

Recomandarea noastră: Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner, nuanța Chocolat

foto: re_sky/shutterstock

3. În cazul în care suntem grăbite, putem folosi doar un creion pentru sprâncene, mascara și luciu de buze. Vom arăta minunat în mai puțin de trei minute.

Recomandările noastre: Brow Shaper Deep Brown, Dark Magic Mascara și Honey Lacquer Honey Nude

foto: sofia zhuravetc/shutterstock

4. Fondul de ten nu acoperă totul. Dacă vrem să ascundem imperfecțiunile, este recomandat să folosim un corector lichid cremos în zonele cu probleme.

Citește și:

Recomandarea noastră: Mastertouch Concealer

foto: monkey business images/ shutterstock

5. În cazul în care avem tenul gras, pudra este o necesitate. Aceasta are rolul de a absorbi excesul de sebum, de a acoperi ridurile și de a oferi un aspect mat pielii.

Recomandarea noastră: Creme Puff Powder Compact

foto: olena yakobchuk/shutterstock

6. Pentru a pune in valoare culoarea ochilor: folosim un machiaj de ochi într-o nuanță opusă culorii ochilor. Acest truc de machiaj va scoate în evidență această zonă. Pentru ochi albaștri, putem folosi o nuanță care are tonuri de maro, cupru, bronz, prună sau pământii. Pentru ochii căprui, ar trebui să folosim nuanțe de albastru, mov și verde.

7. Machiajul ochilor cu tuș negru ne ajută să arătăm fresh, chiar și în zilele în care suntem foarte obosite.

Citește și:

8. Pentru a atrage atenția de la liniile fine din jurul ochilor, ar trebui să aplicăm un fard deschis la culoare și sidefat (sau iluminator) în colțurile interioare ale ochilor.

Recomandarea noastră: Masterpiece Nude Palette Golden Nudes

foto: idutko/shutterstock

9. Pielea din jurul gâtului este destul de sensibilă, ceea ce înseamnă că această zona este cel mai probabil să poarte semnul timpului. Este important să folosim un fond de ten cu SPF astfel încât să protejăm pielea de efectele nocive ale soarelui.

Recomandarea noastră: Healthy Skin Harmony

10. Blush-ul este cel mai bun prieten al nostru indiferent de vârstă. Acesta se aplică în zona pomeților, zâmbind în oglindă astfel încât să arate cât mai natural.

Recomandarea noastră: Creme Puff Blush

Citește și:

foto: puhhha/shutterstock

11. Sprâncenele sunt foarte importante. Putem ridica vizibil zona sprâncenelor prin aplicarea unui fard deschis la culoare chiar sub acestea (în zona arcadei). De asemenea, ar trebui să umplem sprâncenele cu un fard într-o nuanță cât mai apropiată de culoarea naturală a acestora.

foto prima pagina: rustle/shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.