Setari Cookie-uri

Ce face un bărbat care te iubește cu adevărat

Cum îți dai seama că un bărbat te iubește cu adevărat? Am găsit noi câteva semne care îl dau de gol astfel încât să nu mai fii nevoită să îți protejezi inima și să alegi să dai frâu liber emoțiilor și sentimentelor tale: 

Iubirea poate fi frumoasă însă poate fi și înfricoșătoare. De multe ori alegem să ne păzim inima până când suntem sigure că putem avea încredere în persoana cu care suntem.

Cum îți dai seama că un bărbat te iubește cu adevărat? Am găsit noi câteva semne care îl dau de gol astfel încât să nu mai fii nevoită să îți protejezi inima și să alegi să dai frâu liber emoțiilor și sentimentelor tale:

foto interior si prima pagina: Iaroslava Daragan Shutterstock

1. Îți spune numele foarte des

Nu doar că îți spune pe nume foarte des, însă îi și place să îți rostească numele. Există puțină emoție în modul în care alege să îl spună - poate că folosește un ton mai moale al vocii sau chiar îți găsește o poreclă frumoasă pe care doar voi doi o știți.

Citește și:

2. Te privește mult

Când te uiți la el, îl prinzi de multe ori având ochii ațintiți asupra ta... și nu doar pe părțile corpului, ci asupra ochilor tăi.

3. Te îmbrățișează des

În cazul în care caută motive să fie cât mai aproape de tine și să te îmbrățișeze cât mai des, atunci ar trebui să fii fericită. Acesta este unul dintre cele mai importante semne care îți spun că te iubește cu adevărat.

4. Te imită din când în când

Specialiștii în psihologie sunt de părere că imitația este cea mai sinceră formă de lingușire și de multe ori chiar este adevărat acest lucru.

Dacă îl vezi că începe să îți imite anumite gesturi sau chiar să îți "fure" anumite zicale pe care doar tu le spui, înseamnă că este îndrăgostit de tine.

Citește și:

5. Îți spune viață lui

Știe că nu ești o persoană cu puteri magice și nu îi poți citi gândurile, motiv pentru care alege să îți povestească viața lui cu detalii.

6. Are încredere în tine

Pentru el nu mai există secrete. Are suficientă încredere în tine încât să îți spună secrete pe care poate nu le-a spus nimănui până acum. Este dispus să te lase să intri în viața lui, să îi cunoști trecutul, să îți ofere bucăți din inima lui.

7. Vede un viitor împreună

În momentul în care vorbește despre viitor, tu ești acolo... pe primul loc. De asemenea, înainte de a lua decizii importante care pot influența relația voastră se asigură că vorbește cu tine și că îți cere părerea. Da, chiar contezi pentru el. Și da, chiar te iubește!

Citește și:

8. Ești o prioritate pentru el

Într-o lume în care toți suntem ocupați și nu mai avem timp de nimic, tu ești o prioritate pentru el. Iar acesta este încă un semn suprem al iubirii. Chiar și atunci când nu are timp, face tot posibilul să îți demonstreze cât de importantă ești pentru el.

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.