Setari Cookie-uri

Dragostea nu este despre ceea ce spui, ci despre ceea ce faci

Eu cred în iubirea profundă. Cred, de asemenea, în puterea acțiunilor noastre în relația de dragoste. Cred că în iubire nu sunt necesare cuvintele, ci faptele. 

„Oricât de dureroase ar fi experienţele iubirii, pătrunde în iubire fără să eziţi, pentru că, dacă o eviţi – aşa cum face majoritatea oamenilor – vei rămâne blocat în ego. Atunci viaţa nu îţi va mai fi un pelerinaj, nu va mai fi un râu care curge spre ocean, ci va deveni o mlaştină.” (Osho)

foto interior si prima pagina: Lady of the Universe Shutterstock

Eu cred în iubirea profundă. Cred, de asemenea, în puterea acțiunilor noastre în relația de dragoste. Cred că în iubire nu sunt necesare cuvintele, ci faptele.

Dacă iubești... atunci iubește cu toată inima. Spune-i cât de mult îți pasă. Privește-o în ochi și sărut-o cu pasiune. Nu te întreba dacă și ea simte la fel. Nu irosi cuvinte. Nu pune presiune pe o relație care crește atât de frumos. Nu îți fie teamă să te arunci în necunoscut. Lasă-te condus de inima.

Citește și:

Dacă iubești... iubește că și cum aceasta ar fi ultima ta zi pe pământ. Ca și cum această oră este tot ce ai. Ca și cum persoana care stă în fața ta este cel mai bun lucru pe care l-ai văzut vreodată.

Dacă iubești... iubește ca și cum nu ar mai exista nimeni altcineva în afară de ea. Ca și cum sufletul tău nu ar mai rezista nici măcar o secundă departe de sufletul ei. Iubește ca și cum ea este tot ce ți-ai dorit.

Dacă iubești... iubește fără teama de a fi rănit. Imaginează-ți că nu ai simțit niciodată durerea unei inimi zdrobite sau a minciunilor din vocea cuiva. Iubește ca și cum nu ai fost niciodată într-un moment în care ți s-a spus că totul se încheie, iar pământul parcă ți-a fugit de sub picioare.

Dacă iubești.... iubește cu pasiune. Dragostea este tot ce ai. Oferă-i persoanei la care ții toată dragostea ta. Oferă-i inima ta. Oferă-i mâna ta, zâmbetul tău, sufletul tău. Arată-i cine ești dincolo de toate măștile. Fii vulnerabil.

Citește și:

Dacă iubești... iubește cu dorință. Arată-i că ești acolo pentru ea. Ascultă. Fii prezent când are nevoie de tine și fă planuri alături de ea. Investește timp, iubire și atenție în relația voastră. Entuziasmează-te. Trăiește cu adevărat și nu uita să îi demonstrezi în toate felurile posibile cât de mult înseamnă pentru tine.

Dacă iubești... iubește cu inima. Iubește cu tot ce ai, cu tot ceea ce ești. Iubește-o la bine, dar iubește-o și la rău. Iubește-o pentru ceea ce este. Iubește mai puțin prin cuvinte și mai mult prin acțiuni, prin dorința de a o alege zi de zi.

Dacă iubești... iubește cu adevărat. Iubește cu tot sufletul tău. Nu iubi pe jumate. Nu îi oferi doar părți din inima ta. Nu te juca cu o astfel de iubire.

Dacă iubești... iubește! Și nu te opri niciodată din iubit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.