Setari Cookie-uri

Într-o lume plină de haos, fii picătura de zen și pace

Lumea asta are nevoie de mai mulți oameni ca tine. Dragostea intensă pe care o oferi nu este un semn slab, ci din contră, este un simbol al puterii. 

De fiecare dată când treci printr-un moment dificil nu încerca să fii cea mai bună variantă a ta. Nu încerca să fii cine nu ești cu adevărat. Nu sunt aici pentru a îți spune că lucrurile se vor schimba și că totul va fi bine în cel mai scurt timp posibil pentru că nu știu ce se va întâmpla. Nu știu nici măcar ce urmează să mi se întâmple mie.

foto interior si prima pagina: nadiia Shutterstock

Poate că povara pe care o porți acum va dispărea mâine și vei fi cea mai fericită persoană de pe pământ.

Ideea este că, indiferent de ce îți oferă această lume, eu vreau doar să fii acea persoană căreia nu îi este teamă să iubească.

Alege să fii acea persoană care iubește cel mai mult, care nu se teme să spună ce are pe suflet, care își așterne gândurile într-un mesaj pe care îl trimite fără să stea pe gânduri. Fii cea căreia îi pasă întotdeauna.

Citește și:

Alege să fii acea persoană care nu se teme niciodată să fie vulnerabilă, care este suficient de curajoasă pentru a cere ajutor atunci când are nevoie și când simte că nu mai poate purta pe umeri greutatea lumii. Fii cea care își arată inima așa cum este ea, ruptă în bucățele, și acceptă că are nevoie de ceva timp pentru a se vindeca.

Alege să fii acea persoană care îmbrățișează tristețea și durerea. Fii suficient de curajoasă pentru a simți fiecare emoție și a accepta ce te face să fii umană. Fii cea care nu își judecă niciodată propriile emoții. Fii cea care este suficient de puternică să simtă cu adevărat.

Alege să fii acea persoană care iubește întotdeauna din toată inima. Fii cea care oferă o mână de ajutor. Fii cea căreia îi pasă atât de mult încât nu cere nimic la schimb. Fii cea care permite oamenilor să plece din viața sa atunci când lucrurile nu mai funcționează.

Citește și:

Alege să fii acea persoană care crede că dragostea pe care ai oferit-o celor din jurul tău va reveni la tine în cele din urmă. Care crede că oamenii care sunt meniți să vină în viața sa vor găsi mereu cele mai bune căi înapoi către inimasa.

Alege să fii acea persoană care iubește mai mult, chiar și atunci când se teme și știe că o să sufere. Fii suficient de curajoasă să te confrunți cu respingerea și durerea.

Și, mai presus de toate, alege să fii acea persoană care iartă întotdeauna. Fii cea care nu învinovățește pe nimeni pentru durerea pe care o simte. Fii cea care nu urăște niciodată pentru relațiile încheiate sau pentru că a iubit persoana greșită. Fii cea care nu regretă niciodată că și-a deschis inima în fața altora. Fii cea care oferă iubire fără a aștepta ceva la schimb.

Citește și:

Lumea asta are nevoie de mai mulți oameni ca tine. Dragostea intensă pe care o oferi nu este un semn slab, ci din contră, este un simbol al puterii.

În această lume plină de haos... fii iubire. Fii cea care pune zâmbete pe buzele oamenilor din jur. Fii cea care vindecă sufletele rănite. Fii cea care trăiește pentru a oferi dragoste.

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.