Setari Cookie-uri

5 Semne că este timpul să renunți la tot și să mergi mai departe cu viața ta

Să ții cu dinții de ceva este un act de curaj incredibil, însă predarea, renunțarea și decizia de a merge mai departe sunt adesea ceea ce ne fac mai puternici și mai fericiți. 

Să ții cu dinții de ceva este un act de curaj incredibil, însă predarea, renunțarea și decizia de a merge mai departe sunt adesea ceea ce ne fac mai puternici și mai fericiți.

foto interior si prima pagina: FCSCAFEINE Shutterstock

Iată cinci semne că trebuie să renunți:

1. Cineva așteaptă să fii ceva ce nu ești

Nu schimba cine ești pentru nimeni din această lume. Este mai înțelept să pierzi pe cineva decât să îți pierzi sufletul. Pentru că este mai ușor să repari o inimă zdrobită decât să nu mai știi cine ești cu adevărat. Este mai ușor să umpli un spațiu gol în care a fost cineva decât să umpli un spațiu gol în care ai fost chiar tu.

2. Acțiunile unei persoane nu se potrivesc cu cuvintele sale

Toată lumea merită pe cineva alături de care să aștepte nerăbdătoare ziua de mâine. Dacă cineva are un efect opus asupra ta pentru că este în mod constant schimbător, iar acțiunile sale nu se potrivesc cu cuvintele sale, este timpul să îl lași să plece. Întotdeauna este mai bine să fii singură decât în compania unei persoane nepotrivite. Nu asculta ce spun oamenii, ci fii atentă la ce fac oamenii.

Citește și:

3. Îți dai seama că încerci să convingi pe cineva să te iubească

Nu poți forța pe cineva să te iubească. Nu ar trebui să ceri nimănui așa ceva în această viață. Trebuie să încerci să înțelegi că sfârșitul iubirii nu este sfârșitul vieții, ci din contră, ar trebui să fie începutul unei înțelegeri că iubirea uneori pleacă din diverse motive, dar nu pleacă niciodată fără să îți lase o lecție.

Dacă cineva te iubește cu adevărat nu îți va da niciodată un motiv pentru a te îndoi de iubirea sa. Oricine poate veni în viața ta și să îți spună cât de mult de iubește, însă este nevoie de cineva cu adevărat special pentru a rămâne alături de tine și, cel mai important, pentru a îți demonstra cât de mult însemni pentru el. Uneori ai nevoie de ceva timp pentru a găsi persoana potrivită; nu îți face griji, persoana potrivită merită mereu să aștepte.

Citește și:

4. Îți dai seama că nu poți avea încredere în cineva

Dragostea înseamnă să oferi cuiva șansa de a te răni, însă să ai încredere că nu va face asta niciodată. Când ai încredere absolută într-o persoană, vei primi automat unul din cele două rezultate: un prieten pe viață sau o lecție pe viață. În orice caz, există un rezultat pozitiv - îți dai seama că această persoană are grijă de tine sau, din contră, ai ocazia de a o scoate din viața ta și de a face loc celor care chiar contează. În cele din urmă, vei descoperi cine este fals, cine este adevărat și cine va risca totul pentru tine. Și, crede-mă, unii oameni te vor surprinde complet.

5. Niciodată nu ai primit șansa de a spune ce ai pe suflet

Uneori, un argument salvează o relație, în timp ce tăcerea o poate distruge. Vorbește din inimă pentru a nu regreta. Viața nu înseamnă să îi faci pe ceilalți fericiți. Viața inseamnă să fii siuncera cu tine și să împărtășești fericirea ta cu ceilalți.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.