Setari Cookie-uri

Nu te grăbi în iubire. Ai răbdare și așteaptă dragostea adevărată 

Adevărata iubire este incredibil de rară. De aceea o să te rog să aștepți bărbatul care, la rândul lui, știe să aștepte. 

Nu uita niciodată că dragostea adevărată merită așteptarea. Adevărata iubire nu trebuie grăbită. Nu este ceva ce trebuie forțat. Pentru că, vezi tu... adevărata iubire este precum un diamant. Este prețioasă. Este sacră. Nu este ceva de aruncat.

Adevărata iubire este incredibil de rară. De aceea o să te rog să aștepți bărbatul care, la rândul lui, știe să aștepte.

foto interior si prima pagina: Maxim Maksutov Shuttersock

Așteaptă bărbatul care este diferit de toți bărbații pe care i-ai întâlnit până acum. Nu dezamăgește, ci iubește. El crede în continuare în dragostea de modă veche, care este aproape nemaiauzită în această epocă modernă.

Așteaptă bărbatul care preferă să îți spună ce simte privindu-te în ochi, nu printr-un mesaj rece trimis pe telefon. Așteaptă bărbatul care nu are chef de jocuri cu inima ta, ci care este sincer cu privire la sentimentele sale pentru tine. Așteaptă bărbatul care nu îți oferă o bucățică de afecțiune, ci întreaga lui inimă. Care știe că tu ești femeia potrivită pentru el și ar face orice pentru a te vedea fericită. Vrea să fie cu tine și îți demonstrează cât de importantă ești pentru el clipă de clipă.

Citește și:

Așteaptă bărbatul care nu visează la o femeie perfectă și la o relație ca în filme.
Așteaptă bărbatul care este captivat de zâmbetul care îți apare pe buze în momentul în care te uiți la scena ta preferată dintr-un film; care se bucură când vede cât de optimistă ești. Care se îndrăgostește de poveștile tale, de lecțiile valoroase și de experiențele minunate pe care le învață și le trăiește alături de tine zi de zi.

Așteaptă bărbatul care devine entuziasmat de sunetul râsului tău și promite să facă din fericirea ta o prioritate. Așteaptă bărbatul care devine din ce în ce mai îngrijorat pentru tine deoarece vrea să te vadă întotdeauna fericită.

Așteaptă bărbatul care este mulțumit de ceea ce ați reușit să construiți împreună, care înțelege că dragostea reală nu este doar floricele și bombonele, ci necesită multă muncă pentru a funcționa pe termen lung. Și, în ciuda incercitudinilor care stau în fața voastră, este dispus să se confrunte cu toate obstacolele și să meargă ținându-te de mână prin cele mai dificile furtuni.

Citește și:

Așteaptă bărbatul care nu se va opri niciodată să lupte pentru iubirea ta.

Așteaptă bărbatul care nu este perfect, însă fiecare părticică din inima lui merită așteptarea. De ce? Pentru că atunci când îl vei întâlni, vei înțelege în sfârșit de ce!

Vizionare placuta


Kudika
13 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.