Setari Cookie-uri

6 Lecții dificile pe care trebuie să le înveți înainte de a găsi dragostea pe care o meriți

Iată care sunt lecțiile dificile pe care trebuie să le înveți înainte de a găsi dragostea pe care o meriți: 

"Dragostea este cea dintâi uşă. Prin ea, poţi păşi în afara timpului. De aceea oricine vrea să fie iubit, oricine vrea să iubească. Şi nimeni nu ştie de ce este dată atâta importanţă dragostei, de ce există o tânjire atât de adâncă după dragoste. Şi, fără să o cunoşti bine, nu poţi nici să iubeşti, nici să fii iubit, întrucât dragostea este unul din cele mai profunde fenomene de pe pământ." - spunea Osho.

foto interior si prima pagina: amesto Shutterstock

Iată care sunt lecțiile dificile pe care trebuie să le înveți înainte de a găsi dragostea pe care o meriți:

1. Când cineva spune că nu vrea să fie într-o relație, crede-l.

Dacă insistă să îți spună că nu este pregătit pentru o relație și că nu poate fi cu tine din cauza motivelor X, Y sau Z, cel mai probabil încearcă să îți spună în mod politicos că și-ar dori să încheie relația cu tine.

Citește și:

Alternative: "Nu sunt pregătit pentru ceva serios în aceste momente." sau "Simt că trebuie să îmi pun în ordine viața înainte de a mă concentra asupra iubirii."

2. Cu cât mai repede accepți ce simți pentru cineva, cu atât mai repede vei înțelege ce ai de făcut.

Poți ignora sentimentele pe care le ai, însă crede-mă că pierzi timpul deoarece în cele din urmă acestea vor ieși la iveală. De asemenea, poți rămâne în negare, căutând argumente pentru care nu se poate întâmpla așa ceva, însă toată această muncă este în mare parte inutilă. Sentimentele pot fi trecătoare, însă este extrem de important să fii sinceră cu tine însăți.

3. Vei iubi mereu oameni care nu vor merita iubirea ta

Citește și:

Există ceva mai rău decât să iubești o persoană teribilă? Fie că dragostea este o alegere sau nu, este o întrebare la care nu vom putea răspunde niciodată. Ce este o alegere în această situație este cu cine alegi să fii (presupunând, desigur, că și el alege să fie cu tine).

4. Poți întâlni persoana perfectă, însă dacă EL nu este pregătit pentru tine... este în zadar.

Iubirea vine nu când îți dorești tu, ci când ești pregătită să iubești. Momentul perfect chiar există și este atunci când stelele se aliniază pentru ambele părți. Totuși, nu este o idee foarte bună să aștepți ca el să se îndrăgostească de tine pentru că unele persoane nu vor fi niciodată pregătite să iubească.

5. Dacă este foarte greu la început, nu va deveni mai ușor în timp

Citește și:

Filmele bune ne conving că trebuie să depășim momentele dificile cu cineva pentru a ne bucura de adevărata iubire. Da, iubirea poate fi dificilă, însă în iubire nu există suferință. Dacă începutul relației pare să fie o muncă continuă pentru tine (care nici măcar nu îți aduce beneficii sau nu îți face plăcere), atunci ar trebui să te gândești încă o dată dacă merită să continui pe acest drum.

6. Îți poți schimba culoarea părului, modul în care te îmbraci, locul de muncă, orașul... însă dacă nu te accepți pentru ceea ce ești, totul este în zadar; o relație nu îți va rezolva problemele interioare.

Nu pune povara pe cineva sau pe ceva pentru a îți repara problemele interioare. Găsirea unei persoane care te iubește și te acceptă este minunat, însă înainte de a iubi pe cineva trebuie să înveți să te iubești pe tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.