Setari Cookie-uri

Cinci semne că partenerul tău nu mai este potrivit pentru tine

Majoritatea relațiilor au un ciclu de viață. Sunt ca niște stele care se nasc, plutesc în spațiu și apoi se sting. Uneori, omul de lângă noi nu mai este cel potrivit. Iată cum îți poți da seama de asta. 

Majoritatea relațiilor au un ciclu de viață. Sunt ca niște stele care se nasc, plutesc în spațiu și apoi se sting. Uneori, omul de lângă noi nu mai este cel potrivit. Iată cum îți poți da seama de asta.

foto interior si prima pagina: Archv Shutterstock

1. Partenerul ta are valori fundamentale diferite

Poate că ați început relația fără o direcție clară. Cu toate acestea, pe măsură ce oamenii cresc și se schimbă, se schimbă și relațiile. Pentru ca o relație să crească, ambii parteneri trebuie să aibă aceleași obiective referitoare la aceasta. Dacă tu îți dorești o familie iar el nu, nu are rost să îți irosești timpul.

2. Partenerului tău nu îi pasă de nevoile tale fizice și emoționale.

Atracția este ceea ce v-a făcut să aveți o relație. Altfel, ați fi rămas doar prieteni. Dacă partenerul tău nu mai este atras de tine sau dacă nu te mai face să te simți iubită, este momentul să aveți o discuție.

Citește și:

3. Partenerul tău te trage în jos

O relație este menită să te facă să crești, să te hrănească. Dacă partenerul tău încearcă să îți saboteze succesul înseamnă că este speriat de posibilitatea ca tu să avansezi mai repede decât el. O relație ar trebui să fie interdependentă iar ambii parteneri să se concentreze pe creșterea lor personală, să se sprijine și să se ajute reciproc să evolueze dintr-un loc de iubire și abundență, în loc să se saboteze reciproc dintr-un loc de lipsă și frică.

4. Partenerul tău te abuzează.

Abuzul nu trebuie să fie neapărat fizic. Există un abuz emoțional, unul în care partenerul te tulbură prin emoții, creează drame, te face să te simți vinovată și se comportă ca și cum nimic nu s-a întâmplat. Există abuz mental în care partenerul tău vrea să te facă să crezi că ești ar nebună sau să te facă să îți fie frică să ieși din casă. Orice tip de abuz este un semnal de alarmă major.

Citește și:

5. Partenerul tău nu te respectă.

Respectul reciproc este unul dintre principalele ingrediente pentru o relație sănătoasă. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fiți întotdeauna de acord.

De fapt, a avea opinii diferite și a discuta despre ele este un obicei constructiv.
Respectul reciproc, înseamnă că vă respectați opiniile chiar dacă s-ar putea să nu fiți de acord. Este un semn de încredere, iubire și umilință.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.