Setari Cookie-uri

Dumnezeu are întotdeauna motivele lui, ai încredere în EL

Nu îți face griji cu privire la nimic, în schimb, roagă-te pentru tot. Spune-i lui Dumnezeu de ce ai nevoie și mulțumește-i pentru tot ce a făcut pentru tine.

„El dă tărie celui obosit și mărește puterea celui ce cade. Flăcăii obosesc și ostenesc, chiar tinerii se clătină; dar cei ce se încred în Domnul își înnoiesc puterea, ei zboară ca vulturii; aleargă, și nu obosesc; umbla, și nu ostenesc.“ (Isaia 40:29-31)

foto interior si prima pagina: Jacob_09 Shutterstock

Nu îți face griji cu privire la nimic, în schimb, roagă-te pentru tot. Spune-i lui Dumnezeu de ce ai nevoie și mulțumește-i pentru tot ce a făcut pentru tine.

Planurile lui sunt întotdeauna mai bune.

De cele mai multe ori, el știe ce este mai bine pentru tine. El face ca lucrurile să se întâmple la momentul potrivit.

Nu ai obținut cel mai mare punctaj la examenul susținut recent? Nu ai primit slujba la care visezi de mică? Nu ai reușit să cumperi casa pe care ți-o dorești de atâția ani? Nu ai primit un mare "Da" de la el? Nu te îngrijora, El are alte planuri pentru tine; nu totul merge așa cum planifici tu, ci cum planifică el.

Citește și:

Planurile tale nu funcționează așa cum îți dorești pentru că El are motivele tale.

Poate că nu ai obținut cel mai mare punctaj pentru că el vrea ca în această perioadă să înveți ce înseamnă să fii o persoană umilă. Peste ani și ani îți vei da seama că obținerea unui punctaj mare nu înseamnă mare lucru.

Poate că nu ai primit slujba la care visezi deoarece El îți pregătește ceva mult mai bun și mai frumos decât crezi că meriți.

Poate că nu ai reușit să cumperi casa pe care ți-o dorești pentru că El te învață să prețuiești lucrurile cu adevărat importante în viață. El te învață că ceea ce contează cu adevărat nu sunt lucrurile materiale, ci ceea ce se găsește în sufletul tău.

Poate că nu ți-a răspuns cu "Da" la rugăciunile pe care i le-ai adresat pentru ca așteaptă să îl cauți în mod constant și să îți dorești să vorbești cu el seara de seară. El te așteaptă așa cum și tu aștepți.

Citește și:

El deține cheia vieții tale.

Viața ta a fost de mult timp scrisă de el; chiar dacă planurile tale nu se potrivesc acum, în curând se vor potrivi - la momentul potrivit, la locul potrivit, așa cum a stabilit El. Trebuie doar să ai încredere și să ai răbdare.

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.