Setari Cookie-uri

Persoana potrivită rămâne alături de tine nu doar la bine, ci și la greu

Persoana potrivită nu te va părăsi niciodată indiferent de cât de întunecat devine norul de deasupra voastră. Persoana potrivită nu te va face să vezi că despărțirea este singura opțiune care există.

Când pierzi pe cineva, nu contează cine s-a despărțit de cine. La sfârșitul zilei, tot ce contează este că el nu mai este alături de tine, iar sufletul tău va suferi în moduri pe care nu le-ai simțit niciodată înainte. Nu contează dacă ai mai suferit din iubire și în trecut. Nu contează dacă ți-ai imaginat un viitor alături de el pentru că acel viitor ți-a fost luat într-o fracțiune de secundă.

foto interior si prima pagina: Divine Studios Shutterstock

El a plecat, iar tu suferi mai mult ca niciodată. Până și respirația doare.

Era oxigenul tău și acum simți că nu știi cum să supraviețuiești. Degeaba i se spune durere de inimă dacă ea este simțită în fiecare celulă a corpului tău. Abia poți mânca. Abia poți dormi. Iar prezența lui este încă vie. Îl vezi peste tot și nicăieri. Vizionezi un film și îți amintești cum stăteați îmbrățișați pe canapea. Treci prin fața unei cafenele și te gândești la primul sărut avut cu el și simți un zâmbet trist pe fața ta pentru că încă știi foarte bine fiecare detaliu.

Citește și:

Știu, doare... și va mai durea ceva timp chiar dacă încerci să găsești activități care să te țină ocupată încât să nu te mai gândești și să nu te mai consumi. Trebuie să înveți să continui cu viața ta și să nu te mai torturezi cu "Cum ar fi fost dacă..." pentru că astfel nu vei mai încheia niciodată acest capitol.

Ți-am povestit despre tot ce simți. Acum este momentul să îți spun ceva care te va ajuta să te simți mai bine: el nu este sufletul tău pereche. Nu el îți este destinat să îți fie partener de viață pe toată durata vieții. Pentru că sufletul pereche nu te lasa la greu, ci din contră - îți este alături necondiționat în cele mai dificile momente ale vieții tale. Te sprijină, îți dă sfaturi și, în același timp, îți oferă libertatea de care ai nevoie pentru a te ocupa de problemele pe care le ai.

Citește și:

Indiferent de luptele, neînțelegerile și greutățile pe care le-ați avut în această relație, niciun argument nu vă poate despărți. Sper că știi asta.

Persoana potrivită nu te va părăsi niciodată indiferent de cât de întunecat devine norul de deasupra voastră. Persoana potrivită nu te va face să vezi că despărțirea este singura opțiune care există. Adevărul este că nicio iubire nu este ușoară. Însă nicio iubire adevărată nu te lasa la greu. Dragostea te înnebunește, însă dragostea potrivită te face să te simți în siguranță, iubită, apreciată.

Vei afla ce este dragostea. Vei afla ce nu este dragostea. Vei pierde întotdeauna o parte din tine când iubești pe cineva, dar dacă este dragostea potrivită, inima ta va fi întotdeauna întreagă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.