Setari Cookie-uri

Nu meriți o iubire afișată doar pe Facebook. Meriți o iubire REALĂ

Meriți să fii comoara cuiva, motivul cuiva să creadă în ceva, motivul cuiva de a dărâma toate zidurile pe care le-a construit împotriva iubirii și care nu are de ce să se mai teamă. 

Nu meriți o iubire obișnuită, ci una MAGICĂ

Nu meriți să primești mesaje din când în când.

Meriți să primești mesaje lungi și frumoase, care nu pot fi trimise oricărei persoane deoarece descriu tot ce simte despre tine cu adevărat, detalii frumoase pe care altcineva nu le poate observa. Meriți cuvinte care te încălzesc atunci când îți simți inima rece și te vindecă atunci când ești obosită. Meriți cuvinte care te fac să zâmbești în fiecare zi, cuvinte care îți amintesc de valoarea ta, de cât de mult ești iubită și apreciată. Meriți cuvinte care te fac nu doar în dragoste, ci și în tine însăți.

foto interior si prima pagina: Aioka Shutterstock

Nu meriți întâlniri scurte în oraș.

Citește și:

Meriți conversații lungi necenzurate; meriți să spui tot ce ai pe suflet pentru că doar așa vă puteți apropia și mai mult. Meriți promisiuni ce vor fi respectate, nu spuse doar pentru a mai spune ceva. Meriți pe cineva care dorește să facă totul alături de tine, cineva care nu se teme să arate lumii întregi cât de mult te iubește. Meriți o relație adevărată, cu un angajament matur.

Nu meriți o iubire afișată doar pe Facebook.

Meriți o iubire adevărată, care se trăiește dincolo de like-urile adunate la pozele postate pe Facebook. Meriți o iubire senzațională care îți liniștește inima și îți calmează mintea. O iubire care nu te lăsa să ghicești sau să trăiești cu întrebări la care nu poți primi răspunsuri. Meriți să mergi la culcare în fiecare seară cu siguranță că nu este nimeni altcineva în afară de tine și că nu trebuie să îți faci niciodată griji pentru că iubirea voastră este una bazată pe încredere și respect reciproc.

Citește și:

Nu meriți să fii pe jumătate iubită.

Meriți să fii iubită din toată inima. Meriți pe cineva care este dispus să lupte pentru tine, cineva care nu folosesc scuze ieftine pentru lipsă de atenție sau este prea ocupat pentru a își face timp și pentru tine. Meriți să fii comoara cuiva, motivul cuiva să creadă în ceva, motivul cuiva de a dărâma toate zidurile pe care le-a construit împotriva iubirii și care nu are de ce să se mai teamă.

Nu meriți pe cineva care habar nu are de sentimentele sale.

Nu meriți pe cineva care este confuz cu privire la sentimentele pe care le are cu privire la tine sau care crede că timpul nu este potrivit. Meriți pe cineva dispus să facă sacrificii pentru a fi cu tine, să lupte împotriva tuturor obstacolelor care stau împotriva fericirii voastre. Meriți pe cineva care să te iubească la nebunie și în fiecare zi să îți demonstreze cât de importanță ești pentru el. Meriți pe cineva care să te facă să realizezi că iubirea nu este întotdeauna tortura - și că dragostea poate fi magică atunci când este cea adevărată.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.