Setari Cookie-uri

Motto-ul după care îți conduci viața în funcție de zodia în care te-ai născut

In caz ca nu ti-ai gasit inca motto-ul care sa te reprezinte, iti spunem noi care e acela luand in calcul semnul zodiacal sub care te-ai nascut.

Când vine vorba despre ambiție și motivație, zodia mea, Gemeni, nu e fruntașă. Sunt eternă adolescentă, care nu înțelege de ce trebuie să facă lucruri care nu-i aduc plăcere, de ce trebuie să plătească facturi sau să se trezească la 7 dimineața.

foto interior si prima pagina: Africa Studio, Shutterstock

În schimb, îmi place să rătăcesc pe străzi fără un scop anume, să observ forma frunzelor, să rememorez momentele în care am făcut ceva pentru prima dată, să mă întreb care e sensul vieții și să intru într-un cinema vechi și pustiu, unde să urmăresc un film european tulburător.

Așa că atunci când e musai să mă apuc de un proiect serios și amplu, care necesită devotament și concentrare, mă bazez pe citate și cărți care îmi ridica moralul și mă motivează să mă apuc odată de treabă.

Citește și:

Motto-urile pozitive pică la fix și în momentele de răscruce ale vieții noastre. Recunoaște că și tu ai apelat la inspirație din exterior atunci când viața și-a încrucișat brațele în fața ta, provocându-te să găsești soluția salvatoare.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.