Setari Cookie-uri

8 Moduri micuțe prin care îți autosabotezi cei mai buni ani din viața ta

Îți autosabotezi viața negândindu-te că poți face mai mult. Îi datorezi sufletului tău să ieși din zona de confort, să descoperi locuri noi, oameni noi. 

1. Îți autosabotezi viața comparându-te cu toată lumea din jurul tău. Niciodată nu vei trăi o viață care să te mulțumească dacă te judeci în mod constant și tânjești după viețile altora. Este unul dintre cele mai dificile lucruri pe care trebuie să le înveți să le faci, însă cu cât înțelegi mai repede că singura persoană care își poate măsura succesul este chiar tu vei înțelege cum să fii fericită cu adevărat.

2. Îți autosabotezi viața neglijându-ți sănătatea. Nu ai grijă de tine nu doar fizic, ci și mental și emoțional. Nu trebuie să mergi la sala de 5 ori pe săptămână sau să mănânci doar frunze - trebuie doar să înveți să ai grijă de tine, să trăiești echilibrat și, cel mai important, să acorzi atenție sentimentelor și emoțiilor tale.

Citește și:

3. Îți autosabotezi viața oferind oamenilor șanse atunci când nu merită. Dacă știi că cineva este rău cu tine și acționează fix cum a acționat de nenumărate ori în trecut, probabil că este momentul să faci o schimbare și să nu mai accepți să îți fie raniță inimă.

4. Îți autosabotezi viața ascultând sfaturi de care nu ai nevoie. Nu trebuie să crezi pe cineva care îți spune "Nu poți face nimic, așa este viața.". Dacă simți că ceva nu este în regulă, ar fi bine să ai încredere în intuiție, nu într-o persoană care se confruntă cu propriile probleme.

5. Îți autosabotezi viața când nu te apropii de oamenii pe care îi iubești. Sună-ți membrii familiei. Sună-ți prietenii. Ieși în oraș alături de cei dragi. Spune-le cât de mult îi apreciezi și că ai nevoie de ei.

Citește și:

6. Îți autosabotezi viața când nu îți întinzi larg aripile. Dacă te simți blocată într-o rutină probabil că ești. Dar știi cine are puterea de a schimba asta? Chiar tu! Poți face asta. Asumă-ți șansele, mergi mai departe, urmează-ți visurile, îndrăznește să crezi. Fii tu însăți. Trăiește cu adevărat și creează cele mai frumoase amintiri care să îți pună zâmbetul pe buze la bătrânețe.

7. Îți autosabotezi viața negândindu-te că poți face mai mult. Îi datorezi sufletului tău să ieși din zona de confort, să descoperi locuri noi, oameni noi.

8. Îți autosabotezi viața trăind întreaga viață pentru weekend. Unele dintre cele mai bune momente ale vieții tale vor veni în nopțile târzii de weekend. Însă asta nu înseamnă că restul săptămânii trebuie să fie unul banal. Fiecare zi contează, așa că trebuie să găsim în fiecare zi motive pentru a fi recunoscătoare că suntem în viață.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.