Setari Cookie-uri

Advertorial AVON a pus un sat din România pe harta frumuseții

50 de jurnaliști și bloggeri au acceptat invitația AVON de a merge în Valea Părului, un sat din comuna Beceni, județul Buzău ce a fost pus pe harta frumuseții.

Mi-am început ziua de sâmbătă, 22 septembrie, înconjurată de oameni frumoși. La primele ore ale dimineții am semnat prezența în Piața Victoriei, unde am fost întâmpinată nu doar cu zâmbete și multă veselie, ci și cu cafea cu lapte delicioasă, croissante și fructe proaspete (un adevărat ospăț pentru o o persoană care adoră micul dejun sănătos).

50 de jurnaliști și bloggeri au acceptat invitația AVON de a merge în Valea Părului, un sat din comuna Beceni, județul Buzău ce urma să fie pus pe harta frumuseții. Timpul a trecut foarte repede pentru că pe tot parcursul călătoriei atmosfera a fost întreținută de Andreea Remetan de la Virgin Radio și Antonia, ambasadoare a produselor de îngrijire a părului din gama Advance Techniques de la Avon, care ne-au surprins cu numărate jocuri și concursuri interesante.

În spatele autocarului au fost și Cosânzenele Amelia și Maria, care pe tot parcursul drumuluiau făcut cele mai frumoase împletituri fetelor care și-au dorit să poarte cosițe în această zi specială.

Două ore și jumătate mai târziu am ajuns în Valea Părului, unde am fost întâmpinate de primarul care ne-a condus în curtea Căminului Cultural, care era transformată pentru o zi într-un salon pop-up în care 25 de hairstiliști, în frunte cu George Cozma, noul hair expert AVON, au oferit tip de 12 ore femeilor din sat nu doar sesiuni de înfrumusețare a părului, ci și sfaturi și trucuri de îngrijire a părului acasă.

De asemenea, au avut loc și cursuri de business și dezvoltare a carierei susținute de reprezentanții Avon.

Fete și femei de toate vârstele s-au bucurat de salonul liber organizat pentru o zi și s-au mândrit cu cele mai frumoase coafuri realizate de specialiști.

10 femei din sat au fost alese ambasadoare Avon și au avut parte de o transformare completă; ele au fost răsfățate cu sesiuni de machiaj, vopsit, coafat, styling vestimentar și, bineînțeles, cu o ședință foto profesionistă. Te invităm să faci cunoștință cu cele 11 ambasadoare în expozitia foto care le este dedicată.

În cadrul conferinței de presă, Antonia a împărtășit secretele frumuseții părului ei și ne-a dezvăluit că nu s-ar sătura niciodată de părul drept (cât mai drept).

Ziua s-a încheiat cu un tur al satului, ghid fiind nimeni altul decât domnul primar, care ne-a dezvăluit planurile mărețe pe care le are pentru această localitate. Ultima oprire a fost la doamna Dana Ungureanu, educatoare de luni până vineri și antreprenoare în timpul rămas liber, care ne-a servit cu cele mai bune plăcinte și prăjituri realizate din ingrediente naturale și care ne-au ținut de foame până a doua zi.

Evenimentul AVON pentru Valea Părului a fost organizat din dorința de a transmite că frumusețea nu are loc sau vârstă și merită să fie descoperită, chiar și în locuri neașteptate. Potrivit datelor făcute publice de Institutul Național de Statistică, aproximativ 50% dintre femeile din România trăiesc în mediul rural - iar AVON crede că și ele merită să fie recunoscute pentru frumusețea lor.


Kudika
3 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.