Setari Cookie-uri

12 Lucruri pe care le înveți când îți lași destinul în mâinile Universului

Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care le înveți când decizi să nu mai lupți cu morile de vânt și să îți lași destinul în mâinile Universului: 

Este întotdeauna necesar să accepți când o parte din viața ta a atins sfârșitul inevitabil. Închiderea ușii, finalizarea capitolului, întoarcerea paginii - nu contează cum alegem să îl numim. Ceea ce contează este să găsești puterea de a lăsa în trecut aceste părți din viața ta.

foto interior si prima pagina: brickrena, Shutterstock

Este vorba despre îmbrățișarea adevărului: ceea ce s-a întâmplat este incontrolabil. Ceea ce faci acum schimbă totul.

Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care le înveți când decizi să nu mai lupți cu morile de vânt și să îți lași destinul în mâinile Universului:

1. Cele mai puternice schimbări se întâmplă în viața ta atunci când te hotărăști să preiei controlul asupra lucrurilor pe care le poți controla și să permiți Universului să se ocupe de toate celelalte lucruri incontrolabile.

Citește și:

2. Dacă îți faci prea multe griji despre ceea ce ar putea fi și să te întrebi despre ceea ce s-ar putea întâmpla, vei ignora și vei pierde complet ceea ce este. Nu uita că momentul prezent este cel mai important.

3. Când mintea ta este plină de griji, este greu să faci diferența dintre grijă și realitate. Toate acestea sunt doar gânduri.

4. Cel mai mare obstacol în calea creșterii pe care va trebui să îl depășești este chiar mintea ta. În momentul în care vei putea depăși asta, vei putea depăși orice.

5. Aproape totul va funcționa din nou dacă te vei deconecta pentru puțin timp.

6. Nu vei avea întotdeauna o viață ușoară, însă există întotdeauna un motiv pentru care să fii recunoscătoare.

7. Secretul de a avansa este să îți concentrezi toată energia asupra construirii unor lucruri noi, și nu pe vindecarea celor vechi.

Citește și:

8. Să îți pui destinul în mâinile Universului nu înseamnă că nu te interesează ce se întâmplă cu viața ta. Ești doar conștientă de faptul că singurul lucru pe care îl poți controla cu adevărat este momentul prezent.

9. În majoritatea cazurilor nu poți calma furtună și nici nu merită să încerci. Ceea ce poți face este să te calmezi tu și să lași ca furtuna să treacă.

10. Poți controla întotdeauna modul în care răspunzi la ceea ce se întâmplă, iar puterea ta stă în răspunsul pe care îl ai.

11. Ziua în care ai înțeles totul este ziua în care alegi să încetezi să mai încerci să descoperi totul. Ziua în care găsești din nou pacea și libertatea este ziua în care lași în mâinile Universului.

Citește și:

12. Începutul unui nou capitol poate fi dificil, însă nu mai dificil decât să rămâi într-o situație care nu se potrivește sau nu mai există.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.