Setari Cookie-uri

Cum japonezii au creat cea mai incredibilă grădină de sunete din lume?

Dacă vizitezi pădurea, poți cumpăra propria ta minge de cauciuc de la automat și o poți pune pe xilofon pentru a cânta melodia.

Te-ai oprit vreodată când erai la o plimbare în natură doar pentru a aprecia sunetele naturii? Sunetul vântului, al ploii care se scurge printre frunze și al păsărilor care ciripesc. O orchestră naturală uimitoare.

În anul 2012, Mirihiro Harano și echiap sau au lucrat pentru a crea un xilofon uriaș ridicat în pădure. Aceștia au realizat instrumentul într-o linie dreaptă și au pus o minge de cauciuc în partea de sus, pe care au lăsat-o să cadă liber, plimbându-se ușor prin peisajul natural.

Pe măsură ce xilofonul scoate notele, este posibil să recunoașteți melodia - Cantana 147, Bach.

Simfonia din lemn străpunge tăcerea naturală a pădurii. Nu a existat prea mult loc pentru greșeli în acest proiesct; o notă plasată incorect putea schimba întreaga performantă.

Citește și:

În mod surprinzător, în ziua filmării acestui clip un cutremur puternic a lovit Japonia. Ulterior, melodia acestei grădini de sunete a reprezentat o oază de liniște pentru întreaga națiune.

Xilofonul forestier a găsit o altă locuință, și anume la Daisetsu Mori-no Garden, una dintre cele mai frumoase grădini nu doar din Japonia, ci și din întreaga lume.

Dacă vizitezi pădurea, poți cumpăra propria ta minge de cauciuc de la automat și o poți pune pe xilofon pentru a cânta melodia.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.