Setari Cookie-uri

Luptă să fii fericită azi

Nu refuza dreptul sufletului de a fi fericit. Dacă nu o faci pentru tine, fă-o pentru el. Lupta să fii fericită astăzi. În ciuda tuturor necazurilor, a problemelor, a stresului, a nemulțumirilor, a durerii pe care o simți. 

Prea des ajungem să ne trăim viețile cu teamă, parcă așteptând ca ceva să meargă prost. Suntem promovați la locul de muncă, iar apoi ne gândim: "Da, acest lucru este minunat, dar o să lucrez mai mult. O să am mai multe responsabilități. Alte bătăi de cap." și ajungem să nu ne mai bucurăm pentru această reușită.

foto interior si prima pagina: GoodStudio Shutterstock

Sau întâlnim un bărbat care pare să fie ceea ce căutăm. Ne respectă, are grijă de noi, ne face să credem din nou în iubire, însă suntem atât de obișnuite să credem că toți oamenii vor ceva de la noi încât ajungem să distrugem această relație cu incertitudinea și teama noastră. Trăim speriate, gândindu-ne că în curând nori negri vor apărea pe cerul nostru senin.

Citește și:

Dar de ce facem asta?

De ce nu ne putem bucura doar de faptul că în acest moment chiar suntem fericite și mulțumite de viețile noastre? De ce nu acceptăm că această fericire poate fi o binecuvântare? De ce stăm cu teamă că se va întâmpla ceva rău?

A fi fericit este un drept al omului indiferent că ne dăm sau nu seama.

Tu trebuie să trăiești o viață în care să iubești ceea ce ce ești și să te simți fericită că trăiești. Nu spun că ai dreptul la o viață lipsită de încercări, provocări, momente dificile care pun la îndoială totul însă, la fel ca fericirea, toate aceste situații mai puțin plăcute servesc unui scop.

Scopul de a fi fericită este, totuși, să știi că și atunci când tot iadul se prăbușește în viața ta, există momente pentru care merita să trăiești. Astfel, vei putea să vezi o nouă zi precum o nouă șansă la viață.

Citește și:

Luptă să fii fericită astăzi.

Sfatul meu este să înveți să găsești un lucru pe zi pentru care ești recunoscătoare. Nu trebuie să fie ceva ieșit din comun, chiar și un lucru banal îți poate pune zâmbetul pe buze și te poate ajuta să vezi viața cu alți ochi. Vei zâmbi, chiar și prin ploaie pentru că știi că Soarele va ieși dintre nori.

Chiar și atunci când treci printr-un moment mai dificil, crede-mă, vei găsi puterea de a te ridica de la pământ și de a merge mai departe. Trebuie doar să ai încredere în tine, să lupți pentru fericirea ta. Nu pentru că așa trebuie, ci pentru că meriți.

ACUM este singurul moment care contează. ACUM este clipa pe care viața ți-o oferă cadou pentru a o trăi cu adevărat, pentru a crea amintiri, pentru a fi fericită.

Citește și:

Și, dacă te ajută, privește către cer și mulțumește Unvierșului pentru toate momentele în care viața ta a fost minunată. Fii recunoscătoare din inimă pentru aceste daruri primite și, în același timp, acceptă toate provocările apărute deoarece, chiar dacă nu îți dai seama acum, fiecare vine cu câte o lecție de viață care te va ajuta enorm în viitor.

Nu refuza dreptul sufletului de a fi fericit. Dacă nu o faci pentru tine, fă-o pentru el. Lupta să fii fericită astăzi. În ciuda tuturor necazurilor, a problemelor, a stresului, a nemulțumirilor, a durerii pe care o simți.

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.