Setari Cookie-uri

Nu îți vindeci inima în brațele altcuiva, ci atunci când te îmbrățișezi pe tine însăți

Vindecarea nu are nicio legătură cu apariția unei noi relații. Inima ta poate suferi în continuare chiar și atunci când începi o nouă poveste de dragoste. 

Zilele trecute am dat peste un articol al cărui titlu zicea ceva de genul "Știi că inima ta este vindecată când începi să iubești pe altcineva". M-am gândit mult la asta și mi-am dat seama că sunt atât de mulți oameni care simt că au trecut peste o despărțire doar în momentul în care găsesc pe altcineva ca partener de cuplu.

foto interior si prima pagina: Samson FM Shutterstock

Vindecarea nu are nicio legătură cu apariția unei noi relații. Inima ta poate suferi în continuare chiar și atunci când începi o nouă poveste de dragoste.

Vindecarea nu se întâmplă atunci când găsești pe altcineva. Se întâmplă atunci când te îmbrățișezi pe tine însăți. Vindecarea se întâmplă când alegi să accepți ce s-a întâmplat și să nu te mai întorci în trecut cu teamă și cu durere. Când renunți la ideea de certitudine. Vindecarea se întâmplă când știi că nu știi nimic. Când petreci o zi în preajma prietenelor tale fără să te mai gândești o secundă la toate problemele avute.

Citește și:

Vindecarea se întâmplă când îți fixezi noi obiective, când îți pui în aplicare visurile, când începi să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Vindecarea se întâmplă când îți amintești cât de importantă ești, când practici recunoștința, când înveți cine ești și ce simte inima ta, când știi că acesta este un nou capitol și abia aștepți să vezi ce îți va oferi.

Vindecarea se întâmplă când acorzi durerii permisiunea de a pleca și bucuriei permisiunea de a rămâne.

Vindecarea se întâmplă când alegi iertarea în schimbul răzbunării. Când acorzi atenție inimii tale, când înveți să o înțelegi, când începi să trăiești pentru ziua de astăzi. Nu pentru ieri și nici pentru mâine. Când începi să ai răbdare, să spui ce ai pe suflet, să ai încredere în tine. Când te hotărăști să preiei frâiele propriei tale vieți.

Citește și:

Vindecarea se întâmplă când nu te mai gândești la ce fac alți oameni și te concentrezi mai mult asupra lucrurilor pe care trebuie să le faci tu.

Vindecarea se întâmplă când începi să trăiești. Când înveți să trăiești. Când oferi dragoste fără să mai aștepți ceva în schimb.

Nu te grăbi nicăieri. Ești aici. Acum. Nu te simți obligată sau grăbită, nu merge mai departe dacă simți că nu este momentul. Dacă inima ta nu este pregătită să investească într-o iubire, ascult-o. Fericirea inimii tale nu este definită de cât de repede poate iubi din nou, ci de călătoria pe care o are în această viață.

Nu îți vindeci inima în brațele altcuiva, ci atunci când te îmbrățișezi pe tine însăți. Petrece timp singură, bucură-te de lucrurile care există în viața ta, găsește un motiv pentru a zâmbi, înconjoară-te de oameni dragi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.