Setari Cookie-uri

Obține ceea ce îți dorești respectând cele 5 legi fundamentale ale universului

Un lucru foarte important, pe care trebuie sa-l stim de la o varsta frageda, este ca lumea in care traim este guvernata de legi. In societatea in care ne desfasuram, daca incalci o lege, o data cu ea suporti si consecintele. La fel functioneaza si universul in care traim.

Am intalnit oameni care pareau sa faca totul pentru a avea o viata implinita si cu toate acestea nu reuseau. De ce? Ei incalcau legile fundamentale ale universului. In continuare iti voi prezenta aceste 5 legi fundamentale care iti aduc succesul in viata si te ajuta sa obtii tot ceea ce iti doresti.

foto interior si prima pagina: Cozine Shutterstock

Totul e energie

’’Daca vrei sa afli secretele universului, gandeste in termeni de energie, vibratie, frecventa.’’ – Nikola Tesla (Inventator)

Energia reprezinta legea fundamentala a universului si celelalte legi deriva din ea. Tot ce vezi in jurul tau este energie. Imaginile, mirosul si sunetele sunt energie. Convingerile si gandurile tale sunt si ele o alta forma de energie, pe care o percepi doar la nivel subconstient. Ideile sunt o forma de energie, sanatatea, relatiile, chiar si banii reprezinta o forma de energie. Iar energia este de doua feluri: pozitiva sau negativa. Depinde de tine sa te inconjori de energia corecta, buna, pozitiva, care te va ajuta sa depasesti mai usor obstacolele si sa obtii de la viata exact ceea ce-ti trebuie pentru a fi implinit.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.