Setari Cookie-uri

10 pași pentru a avea mai multă încredere în tine

Încrederea în tine poate întări siguranța de sine, ușura decizii și reduce nivelul de stres. Mai am încă o veste bună: chiar dacă nu ai încredere în tine acum, în acest moment, cu puțin efort poți construi încrederea în timp. Poți avea o relație cu adevărat specială cu inima ta. 

Ce înseamnă să fii o femeie atrăgătoare?

Chiar dacă primul instinct este să ne gândim la sexualitate și la aspectul fizic, trebuie să săpăm puțin mai mult în sufletul nostru și să ne dăm seama că atracția este strâns legată de acceptarea propriei persoane cu calități, dar mai ales cu defecte, cu bune, dar mai ales cu rele, cu victorii, dar mai ales cu înfrângeri. Pentru a te simți atrăgătoare trebuie să înveți să ai o relație reală, fără filtru, cu tine însăți, cu sufletul care se ascunde dincolo de toate măștile pe care le porți în public. Pentru a te simți atrăgătoare trebuie să te accepți așa cum ești... pentru că tu ești unică. Nu mai există nimeni ca tine în această lume.

Încrederea ne poate ajuta să ne apropiem mai mult de oamenii din jurul nostru, de prieteni, de familie, de colegi. Încrederea pe care o găsim la cei la care ținem ne poate oferi un sentiment de liniște și de siguranță deoarece știm că vom fi ajutați atunci când vom avea nevoie, când vom trece printr-un moment dificil și ne vom baza pe o mână care să ne ridice de la pământ, pe un umăr pe care să plângem, pe o voce care să ne aline sufletul rănit.

Citește și:

Încrederea este baza oricărei relații sănătoase - inclusiv relația pe care o ai cu propria persoană.

În această lume nu există persoană în care să poți avea mai multă încredere decât ai în tine. Sunt momente în care poți pierde încrederea în tine fie din cauza unei greșeli majore pe care o faci, fie după ce primești o critică dură din partea unei persoane care înseamnă foarte mult pentru tine.

Încrederea în tine poate întări siguranța de sine, ușura decizii și reduce nivelul de stres. Mai am încă o veste bună: chiar dacă nu ai încredere în tine acum, în acest moment, cu puțin efort poți construi încrederea în timp. Poți avea o relație cu adevărat specială cu inima ta.

Citește și:

Iată care sunt cei mai importanți pași pentru a avea mai multă încredere în tine:

1. Alege să fii tu însăți

Dacă îți este teamă de modul în care alții te vor privi sau te vor judeca, s-ar putea să îți fie din ce în ce mai greu să fii în preajma altor persoane. Nu pune măști în momentul în care ieși din casă deoarece mulți vor reuși să te citească și să simtă că îți lipsește încrederea în propria persoană.

Ce este de făcut: Atunci când te simți nesigură în jurul altor persoane, amintește-ți că este bine să fii tu. Începe să petreci mai mult timp alături de persoanele în care poți avea încredere, care te fac să te simți bine.

2. Nu mai fi atât de ocupată

Eșți întotdeauna grăbită și de cele mai multe ori faci lucruri banale, care nu te vor ajuta cu nimic în viitor. Nu mai ai timp pentru tine și pentru sufletul tău. Nu mai ai timp să îți asculți gândurile, să te relaxezi, să acorzi atenție bucuriei tale interioare.

Citește și:

Ce este de făcut: stabilește-ți prioritățile în viață. Este timpul să descoperi cine ești, care sunt pasiunile tale, ce îți pune zâmbetul pe buze.

3. Învață să te relaxezi

Îți propun următorul exercițiu: în fiecare zi, găsește o pauză de 5-10 minute în programul tău agitat doar pentru a fi liniștită. Stai într-un loc tăcut, închide ochii și relaxează-te. Respiră profund și, dacă poți, eliberează-ți mintea de stres și de probleme.

4. Învață să te iubești

A te iubi necondiționat înseamnă să scapi de gândurile negative despre tine și de toate criticile pe care le ai la adresa ta după ce faci o greșeală. Începe prin a te concentra mai mult asupra vocii interioare și modului în care reacționezi la acțiunile tale. Ce se întâmplă? Iei o decizie bună pentru viitorul tău? Îți va aduce beneficiile pe care ți le dorești?

Citește și:

Când te poți iubi necondiționat poți să ai încredere în tine necondiționat.

5. Concentrează-te asupra punctelor tale forte

Este momentul să îți îndrepți atenția asupra lucrurilor pe care le poți face fără probleme, la care te pricepi. Dacă nu eșți sigură care sunt acestea, încearcă să le descoperi întrebând oamenii care te cunosc cel mai bine care sunt punctele tale forte.

Petrece mai mult timp făcând aceste lucruri și construiește-ți încrederea știind că vei excela în ceea ce îți propui.

6. Petrece mai mult timp singură

În singurătate descoperi cine ești cu adevărat. Îți afli care sunt temerile, grijile, problemele, dar și visurile, ideile, planurile pentru viitor. Nu îți fie teamă să descoperi ce ascund inima și sufletul tău.

Citește și:

7. Pune-ți întrebările potrivite

"Acțiunile mele sunt ghidate de dragoste sau de frică?", "Ce îmi doresc cu adevărat de la viață?", "Cum vreau să fie viitorul meu?", "Alegerile pe care le fac îmi servesc mie sau oamenilor din jurul meu?", "Sunt fericită cu adevărat?".

Întrebările au o putere incredibilă atâta timp cât sunt puse corect. Adresează-ți întrebări simple, dar profunde. Nu te grăbi în a răspunde, ia-ți timpul necesar și alege să fii sinceră cu tine.

8. Nu te compara cu nimeni

Trăim într-o lume competitivă, iar compararea cu alte persoane a devenit un lucru complet normal. Însă poate fi foarte periculos pentru sufletul tău. Nu are niciun rost să te compari cu o altă persoană pentru că fiecare este unic în felul lui. Mai degrabă, concentrează-te asupra ta, asupra călătoriei pe care o faci și vei reuși să te simți liberă.

Citește și:

9. Nu-ți face griji cu privire la opiniile altor persoane

Nu-ți face griji cu privire la ce crede sau ce așteaptă cineva de la tine. Acceptă că nu poți face pe toată lumea fericită; este o pierdere de timp să tot încerci acest lucru.

10. Alege să vezi frumusețea în lucrurile simple

Îți propun următorul exercițiu: în fiecare zi încearcă să găsești cel puțin un lucru simplu și frumos. Oferă-i atenția necesară și fii recunoscătoare pentru acesta. Recunoștința nu doar că îți oferă o perspectivă diferită asupra vieții, este esențială pentru a trăi o viață plină de bucurie.

Orice ai face, încearcă să o faci diferit față de restul!

În această lume mereu în schimbare, poate fi destul de dificil să mai știi cine ești. Stilul sau îngrijirea nu reprezintă o corvoadă, ci un motiv să te simți mai bine în pielea ta. Este timpul să lași jos toate măștile și să îndrăznești să fii tu - cu bune și cu rele. Cu calități și cu defecte. Cu fericire și cu tristețe. Este timpul să ai mai multă încredere în tine. Este timpul să fii cea mai bună versiune a ta, oricare ar fi aceasta. Remington îți este alături și te îndeamnă să te descoperi cu adevărat.

Remington lansează campania „Îndrăznește să fii tu!” și oferă o gamă largă de produse care te vor ajuta să fii cea mai bună variantă a ta.

Așa cum există mai multe versiuni ale tale, există și mai multe tipuri de păr. Produsele din gama Keratin Protect sunt dedicate oricărei persoane indiferent de firul de par (creț, drept, lung, scurt) și vin cu un senzor inteligent pentru protecție termică și au un înveliș ceramic cu cheratină și ulei de migdale pentru mai multă protecție împotriva degradării firului de păr.

#IndraznesteSaFiiTU și intră pe www.remington.ro pentru a găsi produsele potrivite părului tău.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.