Setari Cookie-uri

Sufletele pereche pe termen scurt. De ce apar în viața noastră?

O persoană care vine în viața noastră pentru un motiv este precum un înger trimis de Dumnezeu într-un moment mai puțin frumos pentru că avem nevoie de ea.

Oamenii apar în calea noastră pentru un motiv, un sezon sau o viață. La început, poate fi dificil să determini natura și scopul unei relații. Poate că aceste descrieri vor ajuta într-o oarecare măsură să clarifice misterul.

foto interior si prima pagina: Iaroslava Daragan Shutterstock

În momentul în care cineva vine în viața noastră pentru un motiv...

De obicei acest lucru se întâmplă pentru a răspunde unei nevoi care a fost exprimată. Această persoană vine să ne ajute într-o dificultate, rolul său fiind de a oferi îndrumare și sprijin indiferent de cât de scurt este timpul pe care îl petrece alături de noi. Poate că vine să ne deschidă ochii, să ne ajute să vedem lucrurile altfel, să aducă mai multă bunătate și speranța în viața noastră. Scopul său mai este de a reactiva o virtute în noi pentru a ne ajuta fizic, emoțional, mental sau spiritual.

Citește și:

O persoană care vine în viața noastră pentru un motiv este precum un înger trimis de Dumnezeu într-un moment mai puțin frumos pentru că avem nevoie de ea. Apoi, fără avertisment, de obicei, atunci când ne așteptam mai puțin, această persoană spune sau face ceva pentru a pune capăt relației. Uneori, pur și simplu, pleacă. Uneori, se comportă așa cum noi nu ne dorim și ne determină pe noi să punem capăt relației. Ceea ce noi trebuie să înțelegem este că misiunea acestei persoane a fost îndeplinită și, prin urmare, este timpul să îi oferim permisiunea de a pleca. Aceasta poate fi o perioadă dificilă pentru că de multe ori nu înțelegem de ce trebuie să ne spunem rămas bun sau că lecția nu a fost învățată/ scopul nu a fost îndeplinit.

Citește și:

În momentul în care oamenii vin în viața noastră pentru un sezon...

De obicei acest lucru se întâmplă pentru că a venit rândul nostru să împărtășim, să creștem sau să învățăm cu această persoană. Ea ne poate aduce multă bucurie și ne poate ajuta să fim fericiți cu adevărat. Ne poate determina să încercăm lucruri noi, lucruri pe care nu le-am fi încercat niciodată - ajutându-ne să ieșim din zona de confort și să fim mult mai creativi. Adesea, această persoană este considerată mentor sau instructor și are rolul de a ne deschide mintea la idei și dimensiuni noi.

Relațiile de o viață ne prezintă provocări și lecții pentru dezvoltare. Nu doar partenerii de cuplu se încadrează în această categorie, ci și părinții, frații și prietenii pe termen lung. Aceste persoane ne aduc dragoste, răbdare, iertare, generozitate, compasiune - acele virtuți pe care le construim o viață pentru a menține echilibrul emoțional. Treaba noastră este să fim deschiși și receptivi la lecții și să iubim persoana care ne învață lecția. Unele persoane pot fi foarte blânde, altele ne pot provoca probleme. Ca exemplu: Simți că o persoană este adusă în viața ta ca să te înnebunească... la urma urmei, poți învăța multe despre iertare și răbdare.

Citește și:

Ce trebuie să reținem: nicio relație nu apare accidental și nici nu are un sfârșit final. Totuși, cei pe care îi întâlnim acum vor apărea în viața noastră din nou la un moment dat din alte motive.

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.