Setari Cookie-uri

5 gesturi simple pe care le fac cuplurile puternice inainte de culcare

Relatiile de cuplu nu au nevoie doar de exclusivitate si incredere. Atentia este unul dintre elementele cheie, iar lucrurile simple, marunte va pot apropia mai mult decat ati putea crede! Trebuie doar sa va faceti timp si sa va bucurati de prezenta celuilalt!

Ii cunosti prietenii, parintii, faceti concediile in doi sau va mutati impreuna si aveti incredere sa va spuneti orice, de la vorbe romantice pana la grijile care va macina in fiecare zi – toate acestea va ajuta sa va bucurati de o relatie fericita. Dar sa fie oare suficient?

foto interior si prima pagina: Hrecheniuk Oleksii Shutterstock

Nu exista o reteta pentru dragoste, dar exista gesturi care va pot asigura succesul si pe care le puteti face in fiecare seara. Cand mergeti impreuna la culcare, ati putea avea parte de momente minunate in doi. Sunteti numai voi, lumina difuza si muzica linistitoare, asa ca este timpul sa va bucurati de lucrurile simple, care va pot intari relatia. Cei de la Bustle.com au intocmit o lista cu lucrurile pe care cuplurile puternice le fac inainte de culcare. Iata ce ati putea incerca si voi:

Discutati despre problemele si bucuriile celuilalt

Citește și:

O relatie sanatoasa are nevoie de comunicare. Incercati sa fiti cat mai deschisi, sa vorbiti despre lucrurile care va deranjeaza sau care va fac fericiti si sa va cunoasteti cat mai bine.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.