Setari Cookie-uri

Cinci secrete ale oamenilor bogați

Există mulți oameni înstăriți pretutindeni în lume care își folosesc averea pentru a-i ajuta pe ceilalți și a transforma această lume într-un loc mai bun.

Nu toți oamenii bogați fură sau fac fapte rele. Există mulți oameni înstăriți pretutindeni în lume care își folosesc averea pentru a-i ajuta pe ceilalți și a transforma această lume într-un loc mai bun. Pentru că atunci când punem în dorințele noastre și binele celorlalți, nu doar al nostru, dorințele noastre se împlinesc mai ușor. Acesta este doar unul din secretele oamenilor bogați. Iată alte cinci.

1. Ințeleg ca banii reprezintă o energie.

Persoanele bogate vă dincolo de aspectul fizic al banilor. Ele înețeleg că aceștia reprezintă o energie de schimb, un instrument prin care își împlinesc nevoile, dorințel și visele și prin care îi pot ajuta și pe alții. Ei nu zăbovesc asupra eșecurilor și pierderilor căci își dau seama că, dacă au reușit să acceseze o dată această energie, o vor putea face și de aici înainte în același mod sau în moduri diferite.

Citește și:

2. Au un tablou clar asupra situației lor financiare și asupra modului în care își gestionează banii.

Ti s-a întâmplat să îți intre banii pe card la salariu și după două săptămâni să constați că e gol? Asta înseamnă nu ești foarte la zi cu ceea ce se întâmplă în contul tău decât atunci când este prea tărziu. Un tablou clar asupra siuației tale financiare te poate ajuta să planifici cheltuielile dar și economiile și să ții la distanță gândurile negre și situațiile neplăcute.

3. Folosesc instrumente financiare.

Salariul este, probabil, singura ta sursă de venit însă nu trebuie să fie așa. Există o mulțime de instrumente financiare care te pot ajuta să îți muliplici banii pentru ca în timp să obții libertate financiară. Trebuie doar să te documentezi și să consulți un specialits.

Citește și:

4. Iși folosesc energia pentru a crea, nu pentru a-și face griji.

Inainte de a deveni bogat în lumea materială, este nevoie să te simți bogat în interiorul tău. Un prieten mi-a spus:”Eu m-am născut bogat. Și de aceea le pot dărui câte ceva tuturor celor din jurul meu.” Grijile ne secătuiesc de energie și ne blochează imaginația în timp ce creativitatea noastră nativă ne poate ajuta să găsim cele mai potrivite soluții la problemele cu care se confruntă ceilalți.

5. Trăiesc viața cu recunoștință.

Cu cât îți exprimi mai mult și mai des recunoștința pentru ceea ce ai în acest moment - oricât de mult sau de puțin, cu atât cresc șansele de a atrage în fiecare zi și mai multe motive de recunoștință. Incearcă și tu, măcar o zi, și vedea schimbările.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.