Setari Cookie-uri

Cinci atitudini care te împiedică să te regăsești

A pierde din când în când face parte din fluxul natural al vieții. Așa descoperim un pic mai mult despre noi înșine. Insă rezistența la explorarea necunoscutului te poate face să te simți pierdut.

Uneori, pur și simplu nu mai știi încotro să o iei. Te afli într-un loc familiar însă parcă ești într-un necunoscut. Această senzație face parte din călătoria noastră, un instrument subtil care ne indică locul în care ne simțim acasă. Insă, dacă nu suntem atente, se poate întoarce în defavoarea noastră. Iată cinci atitudini care o mențin și te împiedică să te regăsești.

foto interior si prima pagina: Unsplash

1. Te înconjori cu oameni care te trag în jos

În viață, întâlnești oameni care te trag în jos. O pot face conștient - din invidie sau frică sau inconștient. Sunt persoane care pun accent pe ceea ce ai percep ca fiind negativ în viață, care își petrec timpul bârfind sau plângându-se. Prezența lor îți va otrăvi inima și mintea până când vei vedea doar îndoieli, temeri și negativitate. Ai grijă cu cine te înconjori.

Citește și:

2. Crezi în gândurile toxice din mintea ta

Mintea ta este un instrument minunat care poate fi folosit fie pentru propria ta victorie, fie pentru propria ta distrugere. Depinde de modul în care o folosești.

Poți controla fiecare gând toxic din mintea ta când alegi să-ți folosești mintea pentru binele tău. Doar tu ai putere asupra minții tale, nimeni altcineva.

3. Crezi că logica este mai importantă decât imaginația

Raționalizarea a tot ce se întâmplă cu tine te face să te simți pierdută. În loc să te bucuri de lucrurile care te fac să te simți fericită, raționezi de ce te fac să te simți așa și, astfel, le distrugi esența. Nu totul trebuie trecut prin filtrul minții. Unele lucruri trebui doar trăite.

4. Alegi să rămâi blocată în trecut

Citește și:

Să trăiești momentul actual fiind obsedată de amintirile din trecutul tău reprezintă o povară grea pentru inimă și suflet. Învață să renunți la trecut și să îți dai libertatea pe care o meriți. Trăiește în prezent.

5. Încerci să controlezi totul.

Încercarea de a controla tot ceea ce se petrece în viața ta te împiedică să trăiești viața pe care o dorești. Viața înflorește în ritmul anotimpurilor, schimbându-se și curgând. Nu urmează ceva care este împotriva naturii sale. Atunci când mergi împotriva fluxului natural al vieții apar dezechilibrul și deconectarea.

A pierde din când în când face parte din fluxul natural al vieții. Așa descoperim un pic mai mult despre noi înșine. Insă rezistența la explorarea necunoscutului te poate face să te simți pierdut.

Citește și:

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.