Setari Cookie-uri

14 Lucruri pe care le înveți despre iubire când ești într-o relație cu sufletul tău pereche

Cel mai uimitor lucru la o relație bună este că te face să fii tu însăți așa cum nu ai fost niciodată. Te ajută să te simți încrezătoare în forțele proprii, sinceră, clară în planuri și, cel mai important, independentă. 

"Nu există păcat mai mare decât lipsa de iubire. Să aveţi mereu curaj, să puteţi iubi, chiar dacă dragostea ar părea înşelătoare şi teribilă. Bucuraţi-vă de dragoste. Bucuraţi-vă de izbândă. Faceţi ce vă dictează inima." - spunea Paulo Coelho.

foto interior si prima pagina: adike Shutterstock

Am adunat cele mai importante lucruri pe care le înveți despre iubire doar când ești într-o relație cu sufletul pereche:

1. Dacă cineva vrea să fie cu tine, va fi cu tine. Indiferent de toate obstacolele care îi apar în calea sa, de neînțelegerile pe care le puteți avea și de ceea ce spun oamenii din jurul vostru, dacă te iubește cu adevărat va lupta pentru a fi alături de tine.

2. Nu este niciodată momentul potrivit până când nu este persoana potrivită.

Citește și:

3. Iubirea nu este doar despre ceea ce simți; este și despre ceea ce împărtășești.

4. Nu te pierzi în dragoste decât dacă vrei să te pierzi iubind. Există o frică ciudată de faptul că oamenii cred că vor fi mai puțin ei înșiși pentru a face loc unei persoane în viața lor, însă acest lucru tinde să se întâmple doar atunci când există incertitudine sau sentimentele nu sunt reale.

5. Cel mai uimitor lucru la o relație bună este că te face să fii tu însăți așa cum nu ai fost niciodată. Te ajută să te simți încrezătoare în forțele proprii, sinceră, clară în planuri și, cel mai important, independentă.

6. De asemenea, te face mai sensibilă.

7. "Iubirea este suficientă" nu este doar un sfat complet fals, ci și un sfat rău. Iubirea este mare, însă nu înseamnă angajament, iar compatibilitatea poate fi cea mai mare, însă nu înseamnă iubire. Este vorba despre dorința de a fi într-o relație, despre munca depusă de a face ca această relație să dureze.

Citește și:

7. Dragostea nu va veni atunci când vrei tu să vină. Ci când ești pregătită.

8. Dragostea nu va fi așa cum îți imaginai tu că va fi.

9. Dragostea se va simți diferit de cum ți-ai imaginat tu.

10. Viața are o cale amuzantă de a înlătura oamenii care nu sunt buni pentru tine și de a îi aduce pe cei care sunt - chiar dacă nu ești de acord cu acest lucru (pentru că nu știi întotdeauna ce este mai bine pentru tine).

11. Partenerul de cuplu nu te poate salva, însă când te simți complet iubită pentru ceea ce ești, dragostea te poate face să te simți suficient de puternică pentru a te salva singură.

12. Partenerul potrivit se va respecta suficient pentru a cere să fie respectat în relația voastră.

13. Dacă eșți într-o relație frumoasă trebuie să prețuiești ceea ce ai. Trebuie să trăiești pentru acum și mai puțin pentru mâine.

Citește și:

14. Sufletele pereche nu sunt găsite. Nu asculta ce îți spun oamenii. Sufletele pereche apar atunci când renunți la ideea de a îți găsi sufletul pereche și întâlnești pe cineva pe care nu îl vezi ca suflet pereche și începi să lucrezi la încercarea de a construi relația visurilor tale. Atâta timp cât aștepți ca partenerul perfect să te găsească, viațava trece pe lângă tine.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.