Setari Cookie-uri

Cea mai bună răzbunare este să-ți crești din nou aripile de înger și să înveți să zâmbești cu adevărat

Cea mai bună răzbunare nu are legătură cu ce spun sau cred alți oameni; nu lăsa ca cei din jurul tău să îți afecteze acțiunile, nu privi totul prin ochii lor, nu încerca atât de mult să îi impresionezi doar pentru a le face pe plac.

Cea mai bună răzbunare este să fii fericită. Uită de tot ce s-a întâmplat, lasă în urmă amintirile dureroase și nu te mai întoarce pentru a le retrăi. Nu îți hrăni inima cu suferință și regrete. Lasă ca Universul și karma să se ocupe cum știu mai bine, iar tu concentrează-te doar pe tine. Alege fericirea, alege să vezi lucrurile frumoase dintr-o zi obișnuită, alege să zâmbești mai mult. Alege să fii o versiune mai bună a ta. Caută în sufletul tău și descoperă cum să îi ierți pe cei care ți-au făcut rău, învață să renunți la toate emoțiile negative, la furia care ți-a invadat inima și care îți alimentează dorința de răzbunare și înlocuiește toată această energie toxică care te înconjoară cu ceva care este bun pentru tine. Ca exemplu - concentrează-ti atenția asupra unui proiect creativ sau doar încearcă ceva nou care să îți distragă atenția.

Citește și:

foto interior si prima pagina: Samson FM, Shutterstock

Cea mai bună răzbunare nu are legătură cu ce spun sau cred alți oameni; nu lăsa ca cei din jurul tău să îți afecteze acțiunile, nu privi totul prin ochii lor, nu încerca atât de mult să îi impresionezi doar pentru a le face pe plac.

Există doar o singură persoană care ar trebui să fie suficientă pentru tine și pentru cei care te iubesc cu adevărat: tu. Ai o misiune de care trebuie să te ocupi întreaga ta viață, și anume aceea de a fi fericită cu adevărat. Tu ești singura persoană calificată să lucreze la acest proiect. Tu ești propria ta capodoperă și nu toată lumea va fi de acord cu arta ta sau poate că o va aprecia mai puțin; nu aștepta să fii aprobată de toți, însă acest lucru nu ar trebui să te oprească din a finaliza și a perfecționa această capodoperă.

Citește și:

Cea mai bună răzbunare este să înveți să renunți. Eliberarea este cu adevărat minunată și demonstrează că ai credință în Univers, în karmă, în destin, în Dumnezeu.

Uneori, când nu ne simțim bine cu privire la propria persoană, ne legăm de lucruri care ne pot sabota fericirea sau de oameni care nu ne prețuiesc cu adevărat sau nu ne iubesc. Însă când învățăm cum să renunțăm la situațiile sau la oamenii care ne fac viața mai dificilă decât ar trebui să fie, înseamnă că am atins un nivel superior de iubire de sine pentru că renunțăm chiar dacă nu știm ce urmează, nu suntem siguri de destinație și încă ne este teamă.

Universul este alături de tine, ai încredere în abilitățile tale, mergi pe drumul tău. Învață cum să fii puternică, curajoasă și nu te teme de necunoscut. Știi că tu te poți descurca mai bine că oricine.

Citește și:

Cea mai bună răzbunare este fericirea pe care o simți când devii persoana care dorești să fii. Îți iubești sinele tău imperfect. Înveți din greșelile tale. Știi că nu ești definită de amintiri și de trecut. Îți iubești călătoria prin viață cu suișuri și coborâșuri. Înveți că fiecare persoană își duce propriile lupte. Îți dai seama că ești exact acolo unde ar trebui să fii și că te concentrezi să fii cea mai bună versiune a ta.

Cea mai bună răzbunare este să înveți să fii fericită chiar dacă toată lumea este împotriva ta.

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.