Setari Cookie-uri

Kate Middleton se bazeaza pe aceste 7 obiceiuri sanatoase pentru o viata linistita

Ducesa de Cambridge si-a dezvoltat un CV de wellness de invidiat: pe langa uleiul de fata natural si hobby-ul ce ne aduce aminte de copilarie, acestea sunt obiceiurile sanatoase pe care se bazeaza pentru o viata linistita si pe care le poti imprumuta si tu.

Nu e usor sa-ti traiesti viata in lumina reflectoarelor, cu fani urmarindu-ti fiecare miscare si adoptand fiecare alegere pe care o faci, dar Kate Middleton si-a creat un stil de viata bazat pe 7 obiceiuri sanatoase care o ajuta sa se simta bine, sa arate perfect si sa se asigure ca stresul nu-i strica linistea.

foto interiro si prima pagina: Isaaack, Shutterstock

De fapt, de-a lungul timpului, Ducesa de Cambridge si-a dezvoltat un CV de wellness de invidiat: pe langa uleiul de fata natural si hobby-ul ce ne aduce aminte de copilarie, acestea sunt obiceiurile sanatoase pe care se bazeaza pentru o viata linistita si pe care le poti imprumuta si tu.

Un ulei de fata de calitate, complet natural

Cand vine vorba de tenul ei, Kate Middleton nu se joaca. Foloseste Beauty Sleep Elixir de la Beuti Skincare, un ulei organic 100% natural, creat din 14 plante diferite, printre care se numara camelia, semintele de cirese si catina alba.

Citește și:

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.