Setari Cookie-uri

5 Adevăruri cosmice pe care trebuie să le cunoști despre sufletul tău pereche

Există câteva reguli cosmice conform unor învățături spirituale pe care trebuie să le urmăm și să le trăim pentru a atrage acea persoană la care visăm. 

Multe persoane sunt de părere că fiecare dintre noi are o persoană specială destinată, un suflet pereche. Persoanele spirituale vorbesc despre această relație ca o căsătorie cosmică - ele spun că fiecare suflet are un alt suflet destinat să fie împreună cu el pentru eternitate.

foto interior si prima pagina: Pixabay.com

Cu toate acestea, chiar dacă există un adevăr în acest sens, asta nu înseamnă că toți ne vom găsi sufletul pereche. Există câteva reguli cosmice conform unor învățături spirituale pe care trebuie să le urmăm și să le trăim pentru a atrage acea persoană la care visăm.

Iată care sunt cele mai importante adevăruri cosmice pe care trebuie să le cunoști despre sufletul tău pereche:

1. Sufletul tău pereche deja a fost ales

Sufletul pereche și oamenii din viața ta fac parte din planul măreț pe care Universul îl are pentru tine.

Citește și:

Nu trebuie să te întrebi dacă ai un suflet pereche sau să îți faci griji pentru că nu reușești să îl găsești; destinele voastre se vor întâlni pe acest pământ. Tu trebuie doar să fii pregătită în momentul în care îl vei găsi. Sufletul tău pereche te caută și nu te va recunoaște dacă pretinzi că ești altcineva.

2. Intuiția îți arată calea

Cel mai bun instrument pe care îl poți folosi în găsirea sufletului pereche este intuiția. Când sufletul tău este aproape de tine sau este pe cale să apară în viața ta, intuiția îți oferă semne care pot fi fie subtile, fie foarte evidente. Prin urmare, trebuie să încerci să observi aceste semne; iată care sunt:

- dorința inexplicabilă de a fi undeva;
- entuziasmul;
- sentimentul că ești în locul potrivit;
- nevoia de a arăta bine fără niciun motiv sau pentru niciun eveniment special;
- anxietatea pozitivă;
- un sentiment ciudat că știi pe cineva deși nu ați mai vorbit niciodată;
- un sentiment de relaxare și încredere subtilă.

Citește și:

3. Trebuie să te simți întreagă și autentică pentru tine

Căsătoria cosmică este profeția iubirii. Pentru că a fost predestinată, uniunea aduce fericire, împlinire și integritate. Iar această uniune are sarcina de a te face să faci lucruri pe care voi doi nu le puteți face decât împreună. Amândoi trebuie să vă simțiți întregi și autentici astfel încât în momentul în care vă întâlniți să deveniți o versiune mai bună decât ați fi putut fi pe cont propriu. Nu vă completați unul pe celălalt deoarece sunteți deja întregi, ci doar vă ajutați unul pe celălalt.

4. Învață lecțiile din relațiile din trecut

În loc să te întrebi de ce Universul aduce în viața ta aceste relații dureroase, încearcă să te concentrezi asupra lecțiilor pe care le poți învăța din aceste relații. Aceste lecții ar putea fi semnificative în pregătirea ta emoțională pentru întâlnirea cu sufletul pereche.

Citește și:

Fiecare dintre aceste lecții te îndrumă către partenerul tău.

5. Ai răbdare

Din cele 7,5 miliarde de oameni de pe acest pământ, numai unul este destinat să îți aducă dragostea adevărată. Dacă dorești să crezi în acest lucru, trebuie să înveți să ai răbdare.

Nu te grăbi să fii într-o relație doar de dragul de a fi într-o relație.

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.