Setari Cookie-uri

Luna Plină de pe 24 octombrie pregătește schimbări frumoase pentru aceste zodii

Luna Plină din semnul Taur aduce relațiile la un alt nivel și ne ajută să înțelegem mai bine legăturile pe care le avem cu persoanele din jurul nostru. Dragoste, romantism și senzualitate - câteva zodii trebuie să se pregătească pentru o creștere radicală a iubirii în viața lor. 

Luna Plină de pe 24 octombrie va avea efecte pe toate planurile timp de șase luni pentru toate semnele zodiacale. Iată care sunt zodiile care se vor bucura de schimbări frumoase în această perioadă.

Luna Plină din semnul Taur aduce relațiile la un alt nivel și ne ajută să înțelegem mai bine legăturile pe care le avem cu persoanele din jurul nostru. Dragoste, romantism și senzualitate - câteva zodii trebuie să se pregătească pentru o creștere radicală a iubirii în viața lor.

foto interior si prima pagina: Tongsai, Shutterstock

Privim această perioadă precum o oportunitate de a rezolva problemele din trecut, de a încheia relații dureroase și de a cunoaște noi oameni. Ce este mai frumos decât o viață liniștită, încărcată de iubire?

Este momentul să ne vindecăm de trecut și să ne conectăm cu momentul prezent.

Citește și:

Iată care sunt zodiile care se vor bucură de schimbări frumoase în următoarea perioadă:

Taur

Luna Plină are loc în prima casă.

Deși nu este în natura ta să fii deosebit de egoistă, sunt momente când trebuie să te gândeșți doar la tine și să acționezi pe măsura sentimentelor tale. Este timpul să faci ordine în viața personală, să îți accepți emoțiile și să elimini oamenii care te trag în jos.

Pe plan sentimental, ești mai romantică și mai atentă la relația cu partenerul de cuplu. Dragostea îți dă aripi în această perioadă. În cazul în care ești singură, ai ocazia să întâlnești o persoană minunată, de care te vei îndrăgosti imediat pentru că îți vei da seama că aveți foarte multe lucruri în comun și că vă înțelegeți de minune.

Citește și:

Gemeni

Luna Plină are loc în casa 12.

Această perioadă este una ușor emoționantă pentru tine; ai de învățat câteva lecții și încerci să le înveți cât mai bine cu putință astfel încât să nu mai faci aceleași greșeli ca în trecut.

Folosește energia adusă de Luna Plină pentru a privi în spate nu cu regret sau teamă, ci cu încredere. Toate acțiunile făcute te-au ajutat să ajungi unde ești acum. Asumă-ți răspunderea pentru cine ești și ocupă-te de promisiunile pe care le-ai făcut sufletului tău. Este un moment de creștere spirituală și de conștientizare mai profundă în ceea ce privește relația pe care o ai cu propria persoană.

Scorpion

Luna Plină are loc în casa 7.

Această Lună Plină ar putea aduce o surpriză neașteptată în viața ta sentimentală. S-ar putea să fii mai deschisă la relațiile cu oamenii din jurul tău și mai dispusă să iubești mai intens și, cel mai important, să ierți greșelile făcute de alții. Ai șansa să comunici sincer cu partenerul de cuplu pentru a construi baza unei relații frumoase, de lungă durată.

Citește și:

Dacă ești singură, trebuie doar să mai ai puțină răbdare; Cupidon are săgeata pregătită, doar așteaptă momentul potrivit. Între timp, dedică-ți aceste momente pentru a te descoperi mai bine.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.