Setari Cookie-uri

7 Lecții pe care le înveți doar atunci când suferi din iubire

Iată care sunt cele mai importante lecții de viață pe care le înveți doar atunci când suferi din iubire. 

Singura persoană care poate schimba viața ta ești chiar tu

Iată care sunt cele mai importante lecții de viață pe care le înveți doar atunci când suferi din iubire.

foto interior si prima pagina: Unsplash

1. Te va face o persoană și mai empatică

Când inima ta suferă, simți că tot corpul suferă. Toată lumea trece printr-o despărțire la un moment dat. Nici măcar nu trebuie să fie în sensul romantic - poate fi o despărțire de un prieten la care ținem, un membru al familiei sau o persoană de care suntem foarte apropiați. Iar în momentul în care suferi, ești mai atentă la sentimentele pe care le au oamenii din jurul tău. Capacitatea noastră de a iubi și abilitatea noastră de a răni ne unește.

2. Ești nevoită să te cunoști mai bine

Poate că nu te așteptai să se încheie așa. Nimeni nu vrea ca inima să să fie frânța. Însă acum, că s-a întâmplat, ți se oferă ocazia de a privi în sufletul tău și de a te redescoperi. Fii atentă la sentimentele și emoțiile tale, la ce îți dorești, la ce poți face pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Ascultă-ți nevoile tale emoționale.

Citește și:

3. Faci loc oamenilor potriviți să vină în viața ta

Oamenii care te-au rănit nu merită un loc rezervat în inima ta. Este timpul să îi lași să plece astfel încât să ai mai mult loc pentru cei care contează cu adevărat, care îți vor oferi dragoste adevărată.

4. Ai șansa să înveți arta iertării

Iertarea nu înseamnă uitare. Iertarea este mai mult despre tine și mai puțin despre persoana care te-a rănit. Iertare înseamnă să alegi să nu mai trăiești în trecut și să mergi mai departe cu viața ta. Iartă și învață lecția.

5. Ai șansa să vezi fragilitatea vieții

Binele. Răul. Râul suprem. Acum ai șansa să vezi fragilitatea vieții. Îți amintești de cât de important este să trăiești în acest moment. Înveți să apreciezi mai mult ceea ce ai, să te bucuri mai mult de oamenii dragi.

Citește și:

6. Descoperi care este puterea ta

A fi puternică nu înseamnă lipsa emoției. Poți vărsa lacrimi și să fii încă un stâlp de putere. Puterea este diferită pentru toată lumea.

7. Ești și mai recunoscătoare când întâlnești iubirea adevărată

Dacă dragostea nu a rămas înseamnă că nu era dragoste adevărată. Asta nu înseamnă că nu era importantă sau că nu ți-a oferit lecții importante de viață. Însă acum inima ta este pregătită pentru iubirea adevărată. Aceasta va veni atunci când vei fi cu adevărat pregătită și va rămâne în viața ta.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.