Setari Cookie-uri

Vei iubi din nou, însă nu va mai fi niciodată la fel

Ai iubit cu o pasiune ce este imposibil de stins. Crezi că flacăra va continua să ardă, că nu vei mai simți niciodată ceva atât de puternic.

În momentul în care inima ta este frântă, devii cu totul convinsă că durerea pe care o simți va fi veșnică. Suferi și îți este greu să mai crezi din nou în dragoste. Nu te așteptai ca viața ta să fie așa... totul era frumos, totul era minunat, totul era doar fericire și momente pline de zâmbete. Iar acum îți este teama că viața ta să nu fie doar încărcată de durere și de tristețe. Ai iubit și ai pierdut.

foto interior si prima pagina: Unsplash

O parte din tine se întreabă dacă vei mai iubi vreodată.

Ai iubit cu o pasiune ce este imposibil de stins. Crezi că flacăra va continua să ardă, că nu vei mai simți niciodată ceva atât de puternic. Și poate că, într-adevăr, această flacără va continua să pâlpâie. Nu există nici grabă și nici o limită de timp pentru inima ta. Acum ea este plină de vânătăi... însă, în timp, acestea se vor vindeca. Trebuie doar să ai răbdare.

Citește și:

Acum nu poți vedea decât durerea din fața ta. Ai crezut că această relație poate rezista testului timpului. În schimb, acum te simți înconjurată de amintiri care îți fac mai mult rău decât bine. Ești atât de pierdută în gândurile tale încât nici nu mai poți trăi în prezent.

Chiar dacă nu îți dai seama acum, înveți că la sufletul tău pereche nu ajungi din prima. Trebuie să treci prin mai multe relații, să înveți lecții de viață, să trăiești cu adevărat și, cel mai important, să fii pregătită pentru o astfel de iubire.

Nu îți face griji, vei mai iubi din nou. Și vei iubi altfel. Asta nu înseamnă că dragostea pe care ai avut-o până acum nu a fost specială sau spectaculoasă.

Tot ce ai trăit a fost real. Într-o zi, în viitor, vei simți și mai multă iubire decât crezi că poți simți. Fie că este vorba despre prieteni, familie, un partener romantic sau chiar despre tine, vei avea o altă șansă de a iubi și de a fi iubită.

Citește și:

Deschide-ți brațele în fața iubirii. Deschide-ți inima și alege din nou iubirea. Da, vei iubi din nou, însă nu va mai fi niciodată la fel. Va fi mai frumos.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.