Setari Cookie-uri

Nu te pune cu Universul. Nici prin cap nu-ți trece ce plan minunat are pentru tine

Încetează să mai lupți împotriva destinului și lăsă ca Universul să își joace cartea. Ai încredere în planul lui și, mai important, ai încredere în intuiția ta. 

Ai totul bine pus la punct. Fiecare alegere pe care urmează să o faci, fiecare decizie care să te ajute să ajungi mai repede la visurile tale, fiecare om pe care trebuie să îl întâlnești. Unde urmează să fii, ce să faci, cu cine să rămâi și unde să locuiești. În mintea ta totul are sens. Ești fericită. Simți că ești acolo unde trebuie să fii. Fiecare pas pe care l-ai făcut până acum a fost bine calculat astfel încât să îți aducă lucrurile pe care ți le dorești în viață. Ai gândit strategii, ai făcut planuri, ai avut controlul complet. Acesta este planul tău și rămâi concentrată asupra lui.

foto interior si prima pagina: Unsplash

Apoi, dintr-o dată... totul se schimbă. Apare ceva și îți dai seama că nu mai știi nimic - nici încotro să mergi, nici ce să faci, nici cum să o dregi. Rămâi nemișcată, fără nicio idee. Nu mai înțelegi nimic și începi să te sperii. Lucrurile nu mai sunt deloc așa cum ți le dorești tu.

Citește și:

Tot ce ai este chiar acum. Trecutul s-a întâmplat, iar pe viitor nici măcar nu te poți baza pentru că nu știi ce îți rezervă.

Chiar dacă încerci, viața ta nu pare să revină pe drumul pe care tu ți-l dorești. Mereu ai simțit nevoia de a îți controla destinul. Însă să îți spun ceva ce poate încă nu ai aflat până acum. Nu te poți pune cu Universul. Renunță la această nevoie de control și vei începe să te simți cu adevărat prezență în viața ta. Te vei simți liberă.

Fără libertatea limitelor planurilor tale. Liberă de tot, de ideea de a fi un anumit tip de persoană, de a fi cu anumiți oameni în jurul tău, de a trăi într-un fel anume. Vei fi liberă să fii tu... așa cum ești. Fără măști.

Încetează să mai lupți împotriva destinului și lăsă ca Universul să își joace cartea. Ai încredere în planul lui și, mai important, ai încredere în intuiția ta.

Citește și:

Astfel, vei putea visa mai mult și vei putea avea obiective mărețe. Diferența este că acum ești deschisă la schimbări. Știi că atunci când ceva nu se poate întâmpla, există un motiv întemeiat și alegi să mergi mai departe.

Nu trebuie să ai totul bine pus la punct. Nu trebuie să înțelegi tot. Nimeni nu o face. Viața își pierde din magie atunci când alegi să controlezi totul. Totul este nelimitat. Poți visa fără măsură.

Planul tău se poate schimba, iar în timp totul va avea sens. Totul este conectat. Totul se întâmplă cu un motiv. Scapă de teama necunoscutului.

Crede că acesta este exact locul în care trebuie să fii.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.