Setari Cookie-uri

7 Pași spre fericire

Culorile imaginii de mai sus reprezintă culorile chakrelor, centrele energetice ale corpului uman. Acestea corespund glandelor noastre, energiei de viață CHI și sistemului nostru limfatic. 

Culorile imaginii de mai sus reprezintă culorile chakrelor, centrele energetice ale corpului uman. Acestea corespund glandelor noastre, energiei de viață CHI și sistemului nostru limfatic.

Semnificația din spatele fiecărei culori.

Am găsit pe happinessinyourlife.com care sunt cei 7 pași spre fericire.

1. Gândește mai puțin, simte mai mult

Albul este Chakra Coroanei, legătura noastră cu Dumnezeu, cu Divinitatea, cu Universul. Acest sfat este bun de pus în aplicare atunci când totul în jurul nostru pare greșit. Trebuie să înțelegem că acesta nu este sfârșitul și că lucrurile pot fi îmbunătățite. Atâta timp cât nu renunțam, avem încredere în noi și ne axam mai mult pe ceea ce simțim, putem scăpa de orice situație.

Citește și:

2. Încruntă-te mai puțin, zâmbește mai mult

Movul este Chakra celui de-al treilea ochi, similară cu coroană. Este locul intuiției. Aici avem un pas important - Încruntă-te mai puțin, zâmbește mai mult. Dacă zâmbești, lumea îți zâmbește înapoi. Dacă gândești pozitiv, vei fi deschisă la mai multă pozitivitate în jurul tău. Unul din Legile Karmei spune că dacă crezi că ceva este adevărat, Universul nu va avea altă alegere decât să îți arate cât mai mult din adevăr. De aceea este foarte important să continui să zâmbești.

3. Vorbește mai puțin, ascultă mai mult

Albastrul este Chakra gâtului, conectată la comunicare. Comunicare nu înseamnă doar să vorbești. Dacă îți antrenezi sufletul să asculte cu adevărat, vei putea să comunici mult mai bine pentru că vei învăța să vorbești mai puțin și să asculți mai mult.

Citește și:

4. Judecă mai puțin, acceptă mai mult

Verde este inima, care este iubire necondiționată nu doar pentru tine, ci și pentru cei din jurul tău. De aceea trebuie să judeci mai puțin și să accepți mai mult.

5. Privește mai puțin, fă mai mult

Galbenul este Chakra Solar Plexus, chakra acțiunii. În societatea de astăzi avem obiceiul de a urmări, dar nu și de a face ceva. Lăsăm ca timpul să treacă pe lângă noi concentrându-ne pe viețile altor persoane. Ce trebuie să facem? Să găsim puterea de a face câteva schimbări - de a ne ocupa de lucrurile care contează cu adevărat și de a renunța să mai pierdem timp prețios făcând altceva.

6. Plângi mai puțin, apreciază mai mult

Portocaliul este Chakra sacră, cea a relațiilor. Imaginează-ți cât de frumoase ar fi relațiile noastre dacă am accepta oamenii pentru ceea ce sunt și nu am mai încerca să îi schimbăm.

Citește și:

7. Teme-te mai puțin, iubește mai mult

Roșul este Chakra rădăcinii, care este centrul de supraviețuire. Când ne construim viața pe temeri, vom avea tot mai multe temeri. Când ne construim viața cu iubire, vom avea din ce în ce mai multă iubire... și, în cele din urmă, fericire. Acesta este motivul pentru care este important să ne temem mai puțin și să iubim mai mult.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.