Setari Cookie-uri

Cum să trăiești cu adevărat?

Nu mai căuta articole, citate, sfaturi și alte materiale care să te învețe să trăiești cu adevărat. Caută în sufletul tău: de ce ai nevoie pentru a te simți în viață? De ce ai nevoie pentru a trăi cu adevărat?

Muncește din greu. Vorbește mai puțin. Fă ce crezi că este bine. Învață din greșelile tale. Iubește oamenii. Zâmbește mai mult. Nu te mai plânge. Ai încredere în tine. Visează mai mult. Fă-ți planuri. Oferă dragoste necondiționată.

foto interior si prima pagina: brickrena, Shutterstock

Nu mai căuta articole, citate, sfaturi și alte materiale care să te învețe să trăiești cu adevărat. Caută în sufletul tău: de ce ai nevoie pentru a te simți în viață? De ce ai nevoie pentru a trăi cu adevărat?

În loc să pierzi timp prețios căutând în lung și-n lat rețeta fericirii, de ce nu ieși în lume și încerci să o descoperi singură? Te-ai gândit vreodată că poate că nu știi de unde să începi? Care este primul pas pe care trebuie să îl faci? În loc să te bazezi pe cei din jurul tău, de ce nu te bazezi pe tine?

Citește și:

Renunță la tot. Renunță la bloguri, la cărți, la articole, la sfaturi. Trăiește puțin. Încearcă ceva fără a căuta recenzii. Viața este doar despre experiență. Nu mai pierde timpul și trăiește.

Este timpul să ieși din zona de confort, să lupți pentru ceea ce îți dorești, să îndrăznești să îți urmezi visurile, să îți asumi riscuri, să faci planuri. Nu te mai plânge și mergi mai departe, nu îți va cădea niciodată nimic din cer.

Este timpul să vorbești mai puțin și să faci ce crezi că este bine pentru tine. Ai greșit... nu-i nimic. Suferă cât este necesar, ridică-te de la pământ, învață-ți lecția și continuă-ți drumul.

Este timpul să acorzi o atenție deosebită oamenilor din jurul tău; să îi ții aproape pe cei care contează cu adevărat și să te îndepărtezi de cei pesimiști, toxici, care încearcă să te tragă în jos. Este timpul să te înconjori doar de oameni de la care ai ce învăța și în preajma cărora te simți bine.

Citește și:

Este timpul să nu mai permiți greșelilor să te definească. Să înveți să ai încredere în tine. Să visezi mai mult. Să îndrăznești să fii tu fără să îți mai pese de ce spun cei din jurul tău.

Este timpul să zâmbești cu adevărat. Să iubești cu foc. Să îmbrățișezi cu patimă. Să îți exprimi sentimentele liber.

Amintește-ți că ești diferită de toți oamenii din această lume. Ești unică și ai așteptările tale, dorințele tale. Fii egoistă! Meriți mai mult! Mult mai mult.

Este timpul să îți dai singura această provocare și vei vedea cum un întreg Univers se deschide în fața ochilor tale.

Ieși și trăiește!

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.