Setari Cookie-uri

Patru pași pentru a fi în armonie cu Pământul

Pentru a avea o stare de bine, atât sufletească cât și trupească, armonia ta cu frecvența vibrațională a Mamei Pământ este esențială. Altfel, este ca și cum ai încerca să înoți împotriva curentului.

Pământul se află într-un proces de transformare, iar noi, ca fiice ale sale le transformăm odată cu el. Chiar dacă societatea în care trăim încearcă să ne facă să uităm de conexiunea noastră cu natura, cu Gaia, asta nu înseamnă că aceasta nu există. Este suficient să te gândești cum reacționezi la schimbările de anotimp, la diferența dintre zi și noapte, ba chiar și la ciclurile lunare.

foto interior si prima pagina: Katja Gerasimova Shutterstock

Pentru a avea o stare de bine, atât sufletească cât și trupească, armonia ta cu frecvența vibrațională a Mamei Pământ este esențială. Altfel, este ca și cum ai încerca să înoți împotriva curentului. In cel mai recent articol al său, Peggy Black dă câteva sugestii pentru a face câteva schimbări subtile în conștiința ta, benefice pentru evoluția ta spirituală dar și pentru viața ta de zi cu zi. De asemenea, scopul acestora este și acela de a te ajuta să conștientizezi că ești conștientă și de a înțelege că experiențele tale sun doar experiențe care să te facă să înțelegi puterea ta de creator. Iată ce poți face.

Citește și:

1. Respiră adânc și profund cât de des poți. Această acțiune îți va reseta corpul. Astfel, trimiți corpului un semnal că totul este bine. Mușchii se relaxează și elimină tensiunea, ritmul cardiac scade, ieși din starea constantă de stres în care ești pregătită să ”lupți sau să fugi. Te conectezi cu sinele tău superior și câmpul universal de conștiință.

2. Petrece timp în tăcere timp de cinci minute de mai multe ori pe zi. Cu timpul, Universul va începe să îți împărtășească din secretele sale. Chiar dacă poate fi dificil la început, nu renunța.

3. Invită liniștea în viața ta. Meditează, petrece timp în natură, dansează, mișcă-ți trupul în mod conștient, stai departe de aparate electronice. Astfel descoperi cine ești cu adevărat, dincolo de etichete sau ce spun alții despre tine.

Citește și:

4. Conștientizează conexiunea ta cu tot ce există în Univers. Pentru asta, ai de făcut patru pași. Primul este să îți dorești. Al doilea este să creezi un spațiu în care comunicarea ta cu Universul să aibă loc. Al treilea, să îți folosești imaginația. Lasă imaginile și ideile să vină. Cel de-al patrulea pas este să menții o stare coerentă de apreciere și recunoștință. Cel de-al cincilea, să recunoști mesajele și sincroncitățile.

Pune în aplicare acești patru pași și vei fi în armonie cu Pământul iar starea ta generală de bine se va îmbunătăți.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.