Setari Cookie-uri

Nu-ți pune singură piedici. Meriți să te vindeci

Meriți să te eliberezi de toate mrejele trecutului. Meriți să te confrunți cu toate fantomele care nu îți dau pace. Meriți să îngropi amintirile dureroase. Meriți să uiți de tot ce s-a întâmplat. Ești mai puternică decât crezi. Ești curajoasă, acesta este momentul tău. Alege să trăiești pentru tine. 

Este timpul să închizi ușile trecutului și să îți vindeci rănile. Privește în prezent și gândește-te la câte surprize frumoase îți pregătește destinul.

Draga mea. Știu, doare. Inima ta este frântă, sufletul îți plânge. În întregul corp simți o durere inimaginabilă, aproape neobservată de cei din jurul tău deoarece alegi să porți măști de femeie puternică. Ești o persoană incredibilă. Curajoasă și, în același timp, speriată de ce urmează, fericită și, în același timp, cu o durere incredibilă, cu o forță incredibilă și, în același timp, nesigură de viitorul ei.

Acest mesaj este pentru tine. Pentru inima ta. Pentru sufletul tău. Pentru tot ce ești tu.

Meriți dragoste.

Meriți să simți ceva ce îți dă aripi. Meriți să iubești cu atât de multă pasiune încât să nu mai știi de tine, să dărâmi toate zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale din dorința de a o proteja de tot ce este rău. Meriți să te trezești cu miros de cafea proaspăt preparată. Meriți să te bucuri de un apus de soare în brațele unui bărbat care ar face orice pentru tine. Însă, până atunci... oferă iubire. Nu te ascunde în carapacea ta. Iubește-te pe tine și iubește oamenii din jurul tău. Arată-le cât de recunoscătoare ești pentru că îi ai în viața ta.

Citește și:

Meriți să te iubești.

Nimeni nu te poate iubi mai mult decât te iubești tu. Gândește-te la asta. La finalul zilei ești doar tu. Ai supraviețuit atâtor momente dificile, te-ai confruntat cu atât de multe lupte dureroase, ai trecut prin furtuni și ai depășit obstacole. Nu te lupți pentru altcineva, te lupți pentru tine. Pentru sufletul tău. Ai atât de multă iubire de oferit propriei persoane.

Meriți tot ce este mai bun.

Meriți tot ce are această lume de oferit. Meriți să îți împlinești visurile. Meriți să fii fericită până la cer și înapoi. Meriți să experimentezi tot ce îți dorești. Viața nu este doar în cărți cu povesti... Este chiar aici. În fața ta. În acest moment. Fii prezentă. Trăiește cu adevărat.

Citește și:

Meriți să trăiești pentru tine.

Meriți să te eliberezi de toate mrejele trecutului. Meriți să te confrunți cu toate fantomele care nu îți dau pace. Meriți să îngropi amintirile dureroase. Meriți să uiți de tot ce s-a întâmplat. Ești mai puternică decât crezi. Ești curajoasă, acesta este momentul tău. Alege să trăiești pentru tine.

Meriți tot.

Nu te mai lăsa influențată de oamenii din jurul tău. Tu contezi. Contezi atât de mult încât unii aleg să te pună la pământ. Strălucești mai mult decât stelele într-o seară cu cer senin. Nu lăsă pe nimeni să te rănească.

Spune-ți asta uitându-te în oglindă: Merit să fiu iubită. Merit să fiu eu. Merit să lupt pentru ce îmi doresc. Merit fericirea adevărată.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.