Setari Cookie-uri

Singurul motiv pentru care încă nu ești fericită

Ne îndoim de noi înșine, considerând că nu avem suficiente cunoștințe sau nu vom reuși să ne descurcăm singuri. Ne este teamă și ne sabotăm înainte de a începe chiar. În cele din urmă, dăm înapoi și alegem să nu mai facem nimic.

Când vine vorba de decizii importante, ne este de obicei dificil să facem păși mari. Ne place în rutina noastră comodă, în care totul este bine și ne este prea teamă să îndrăznim să ne asumăm riscuri.

De câte ori ai vrut să faci ceva și te-ai oprit? De câte ori ți-ai schimbat părerea înainte de a acționa? De câte ori ai ezitat să îți urmezi visurile? De câte ori nu ai spus ce trebuia?

foto interior si prima pagina: unsplash

Probabil că de foarte multe ori.

Care este motivul pentru care încă nu ești fericită?

Este teamă...

Teama de a fi respinsă.
Teama de a fi criticată.
Teama de a spune ce ai pe suflet.
Teama de a fi sinceră.
Teama de a încheia relații.
Teama de a ieși din zona de confort.
Teama de a renunța la job-ul pe care îl urăști.
Teama de a îți urma visurile.
Teama de necunoscut.
Teama de a-ți asuma responsabilitatea.
Teama de a îndrăzni mai mult.
Teama de a greși.

Citește și:

Ne îndoim de noi înșine, considerând că nu avem suficiente cunoștințe sau nu vom reuși să ne descurcăm singuri. Ne este teamă și ne sabotăm înainte de a începe chiar. În cele din urmă, dăm înapoi și alegem să nu mai facem nimic.

Atât de multe idei, gânduri și visuri sunt îngropate din cauzate fricii de a fi refuzați, de a greși, de a fi arătați cu degetul. Atâtea cuvinte importante sunt îngropate din cauza fricii de a fi respinși. Atâtea ambiții sunt îngropate din cauza fricii de a nu eșua.

Teama convinge oamenii să accepte o viață simplă.

Frica este cea care te ține în loc, îți taie aripile și nu te mai lăsa să visezi. Ce poți face când nici măcar tu nu ai încredere în tine? Este foarte simplu - fă un pas. Oricât de mic. Asumă-ți o responsabilitate. După ce ai făcut acest pas ești deja la jumătatea drumului spre atingerea visului tău. Acest prim pas era cel mai important. Acum îți vei da seama că sufletul tău este fericit; te simți ușurată și ai sentimentul că ai realizat ceva. Ești mândră de tine.

Citește și:

Nu-ți fie teamă că vei fi respinsă sau criticată. Însă încearcă să fii sigură că acesta este drumul pe care vrei să mergi. Nu te uita în spate.... și nici în stânga sau în dreapta. Privește doar înainte. Nu te concentra asupra presiunilor pe care le primești și nici la criticile spuse pentru a îți pune piedica. Mergi mai departe, ești pregătită să te apropii de visurile tale.

Această călătorie poate dura mai mult decât crezi, așa că nu îți pierde speranța. Învața să ai răbdare și, între timp, continuă să lupți pentru ceea ce îți dorești. Vei vedea schimbări pozitive - poate la început mai mici, însă de fiecare dată vor fi din ce în ce mai importante. Vei fi mulțumită de tine. Te vei simți în al nouălea cer.

Citește și:

Ai curajul de a face ceva pentru tine. Schimbă-ți viața. Ia măsuri. Acționează. Alege cu inima. Trăiește cu sufletul.

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.