Setari Cookie-uri

5 Semne că inima lui bate doar pentru inima ta

Uneori suntem atât de prinși în viața noastră aglomerată încât nu ne oprim pentru a ne da seama de iubirea din jurul nostru. Chiar și în viața sentimentală ne este dificil să apreciem dragostea și atenția pe care partenerul ne-o oferă. 

Uneori suntem atât de prinși în viața noastră aglomerată încât nu ne oprim pentru a ne da seama de iubirea din jurul nostru. Chiar și în viața sentimentală ne este dificil să apreciem dragostea și atenția pe care partenerul ne-o oferă.

foto interior si prima pagina: Anastasiia Paskevska Shutterstock

Am căutat în lung și-n lat care sunt cele mai importante semne care demonstrează că te iubește cu adevărat:

1. Vorbește despre sentimentele lui

Cum știi că te iubește? Primul semn ar fi că vorbește despre sentimentele lui. Și aici nu mă refer doar la faptul că îți spune "Te iubesc". Până la urmă orice persoană poate spune aceste cuvinte magice chiar și atunci când nu le simte. Însă... dacă îți spune că îi este dor de tine, că îi rănești sentimentele sau că ești o persoană specială pentru el... atunci iubirea este una adevărat.

Citește și:

Faptul că își deschide sufletul în fața ta și îți spune ceea ce simte este o dovadă reală de dragoste sinceră.

2. Te iubește așa cum ești

Nu vrea să te schimbi pentru nimic în lume. Nu scoate în evidență defectele tale, ci din contră - întotdeauna reușește să te facă să te simți cea mai frumoasă și mai puternică persoană din lume. Te iubește pentru ceea ce ești și asta contează cel mai mult deoarece acest lucru te face să te simți bine în pielea ta, încrezătoare în forțele tale și relaxată în jurul lui.

3. Ești întotdeauna în mintea lui

Întotdeauna ești surprinsă de mici cadouri și gesturi din partea lui: un mesaj drăguț, un buchet de flori primit fără motiv, un telefon în miezul nopții doar pentru a îți spune că se gândește la tine, un link cu un articol care ți-ar plăcea. Toate acestea sunt moduri de a îți arătă că se gândește la tine. I-ai intrat în suflet și acesta este unul dintre cele mai frumoase semne că te iubește.

Citește și:

4. Nu îi este teamă să fie vulnerabil

Știe că alături de tine poate fi el însuși. Vorbește despre ceea ce simte, despre problemele lui, despre dificultățile prin care trece, despre trecutul pe care l-a avut, despre planurile de viitor. În preajma ta îndrăznește să fie sincer, să își pună sufletul pe tavă fără teamă că va fi judecat.

5. Are ochi doar pentru tine

El și-a exprimat dorința de a avea o relație serioasă cu tine. Și știi ce este minunat la relațiile pe termen lung? Există înțelegere, respect, încredere, independență, dragoste necondiționată susținere între parteneri.

Atâta timp cât sunteți pe aceeași lungime de undă, aveți aceleași planuri pentru viitor și luptați să vă recâștigați inimile zi de zi, dragostea va rămâne în continuare vie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.