Setari Cookie-uri

Te-ai gândit că acest moment dificil prin care treci poate fi începutul unui capitol minunat al vieții tale?

A accepta momentul prin care treci aici este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine. Pentru că, astfel, nu îți mai ascunzi emoțiile și sentimentele și, bineînțeles, trăiești cu convingerea că fiecare moment contează (bun sau rău), iar tu poți controla modul în care reacționezi la el. 

Nu dispera. Vor veni zile mai bune. Crede-mă. Și dacă nu mă crezi pe mine, crede-l pe Dumnezeu. Pune-ți destinul în mâinile lui. El știe cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

Ai încredere că totul va fi din nou mine. Nu renunță la visurile tale. Acest moment dificil, această răscruce de drumuri este începutul unui capitol minunat al vieții tale. Totul va fi bine. Mergi mai departe.

foto interior si prima pagina: CooiCo Shutterstock

Iată care sunt lecțiile pe care le înveți într-o astfel de situație:

1. Vei fi bine în curând. Indiferent de ceea ce se întâmplă, există un motiv pentru asta. Trăiește și experimentează tot ce simți înainte ca totul să treacă. Nu îți face griji, va trece mai repede decât crezi.

Citește și:

2. Ești extrem de puternică. Ești curajoasă. Mergi mai departe, ai încredere în tine. Încearcă din nou și din nou și vei câștiga.

3. Este în regulă dacă te simți la pământ. Până la urmă, toată lumea trece prin astfel de momente. Acceptă-ți emoțiile așa cum sunt, nu le ignoră. Ai răbdare.

4. Este dificil să vezi luminică de la capătul tunelului. Este dificil să nu te pierzi în durere, însă viața nu este doar despre durere. Acesta este un singur moment, o bucată minusculă din viața ta... o zi, o săptămână, o lună. Și atât. O situație dificilă nu înseamnă o viață dificilă. Să nu mai crezi niciodată acest lucru.

5. Nu îți pune speranța în oamenii din jurul tău. Singura persoană care te poate ajuta să te simți mai bine ești chiar tu. Singura persoană care are puterea de a face o schimbare într-un astfel de moment și tu. Nu ai nevoie de nimeni ca să te salveze... Tu ești singura care poate face ceva în acest sens. Ascultă-ți inima și lasă-te condusă de intuiție. Ai încredere în tine. Nu renunța atât de ușor.

Citește și:

6. Viața va fi întotdeauna un echilibru între bine și rău. Ai trecut prin momente grele și înainte, acesta nu este nici primul și nici singurul. Vei mai trece. De asemenea, ai avut și vei avea momente incredibil de frumoase. Nu te concentra doar asupra răului, privește și către lucrurile care te fac fericită.

7. A accepta momentul prin care treci aici este cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine. Pentru că, astfel, nu îți mai ascunzi emoțiile și sentimentele și, bineînțeles, trăiești cu convingerea că fiecare moment contează (bun sau rău), iar tu poți controla modul în care reacționezi la el.

8. Nimic în această viață nu este ceva permanent. Nici fericirea, nici tristețea. Nici bucuria, nici durerea. Schimbarea este singura constantă pe care te poți baza. Aceste momente nu vor dura pentru totdeauna - nu uita niciodată asta.

Citește și:

9. Uneori, când lucrurile nu merg așa cum trebuie, gândește-te că acesta este un semn de la Univers că ceva trebuie schimbat. Caută în sufletul tău și încearcă să îți dai seama despre ce este vorba.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.