Setari Cookie-uri

15 Lucruri care se întâmplă în momentul în care înveți să te iubești așa cum ești 

Iubirea de sine este esențială deoarece te ajută să acționezi dintr-un loc plin de bunătate nu doar față de tine însăți, ci și față de oamenii din jurul tău și să trăiești o viață fericită și frumoasă. Ce este egoist aici? NIMIC!

Să-ți faci timp pentru tine nu este un gest egoist, ci unul de iubire.

Iubirea de sine nu este despre a fi egoistă. Nu este legată de o mentalitate de tipul "Eu, eu și iar eu." Nu este vorba despre o luptă între tine și lumea întreagă pentru a obține ceea ce îți dorești. Iubirea de sine este atât de simplă pentru că presupune doar să te iubești pe tine așa cum ești, pentru ceea ce ești și să îți faci timp să ai grijă de sufletul tău.

foto interior si prima pagina: Irina Zharkova, Shutterstock

Iubirea de sine este esențială deoarece te ajută să acționezi dintr-un loc plin de bunătate nu doar față de tine însăți, ci și față de oamenii din jurul tău și să trăiești o viață fericită și frumoasă. Ce este egoist aici? NIMIC! În momentul în care înveți să te iubești, încep să apară schimbări în viața ta. Iată care ar putea fi acestea:

Citește și:

1. Nu te mai compari cu nimeni, ci doar cu propria persoană. Este vorba despre o competiție frumoasă între cine ești acum și cine urmează să fii.

2. Potrivit medicilor, iubirea de sine riscul depresiei, anxietății, hipertensiunii arteriale, infarctului miocardic și altor probleme legate de inimă. De asemenea, te poate ajuta să îți îmbunătățești sistemul imunitar, scăzând astfel șansele de răceală.

3. Îmbrățișezi realitatea, nu mai dai vina pe alte persoane și înveți să lupți.

4. Știi că dragostea este la fiecare colț, gata să fie descoperită. Această dragoste creează o lume mai pașnică și mai frumoasă în jurul tău.

5. Începi să trăiești o viață în care există abundență în fiecare zonă a vieții tale fără să fii nevoită să lupți pentru a o obține.

Citește și:

6. Îți permiți să îți deschizi aripile și să crești. Cu cât crești mai mult, cu atât răspândești mai mult iubire și bucurie.

7. Dimineața de dimineață te trezești cu zâmbetul pe buze pentru că ți se oferă încă o șansă să trăiești, să iubești și să te bucuri de tot ce are de oferit această lume.

8. Înveți ca eșecurile și neajunsurile sunt adevărate lecții de viață.

9. Știi că ești tot ce ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericită.

10. Ajungi să creezi relații semnificative cu oamenii din jurul tău; în aceste relații există mai multă armonie, pace, înțelegere pentru că oferi celor dragi o reprezentare adevărată a sufletului tău.

11. Nu îți este teamă să îți asumi riscuri și să lupți pentru ceea ce îți dorești.

Citește și:

12. Nu trebuie să dovedești nimic nimănui.

13. Nu îți mai este teama de singurătate deoarece știi că aceasta te poate ajuta să te descoperi, să te cunoști și să te înțelegi mai bine.

14. Te accepți necondiționat cu bune și cu rele, cu calități și cu defecte, cu puncte forțe și cu slăbiciuni.

15. Nu ești controlată de teamă pentru că pentru tine dragostea este cea mai mare putere.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.