Setari Cookie-uri

Ești tot ce are nevoie această lume

Există ceva magic la tine, femeie cu suflet sensibil. Există ceva frumos în legătură cu cicatricile de pe inima ta pentru că ele spun povești care te-au transformat în ceea ce ești acum: o ființă incredibilă care își poartă durerea precum adevărate bijuterii. 

Motivul pentru care nu ți se întâmplă lucruri bune este că tu ești lucrul bun care trebuie să se întâmplă altor oameni

Ai o inimă de aur. Ești o persoană extrem de sensibilă, care știe cât de mult contează o mână de ajutor pentru cei dragi, motiv pentru care alegi întotdeauna să fii acolo, pentru cei care au nevoie.

foto interior si prima pagina: Unsplash

Ești unică. Ești frumoasă. Ești tu însăți. Ești suflet pur.

Există ceva frumos la oamenii cu suflete sensibile, care au fost suficient de curajoși să își arate și latura mai puțin puternică.

Există ceva minunat la oamenii cu suflete sensibile. Ei sunt destul de puternici ca să își pună inima fragilă în mâinile cuiva.

Există ceva magic la tine, femeie cu suflet sensibil. Există ceva frumos în legătură cu cicatricile de pe inima ta pentru că ele spun povești care te-au transformat în ceea ce ești acum: o ființă incredibilă care își poartă durerea precum adevărate bijuterii.

Citește și:

Uneori motivul pentru care nu ți se întâmplă lucruri bune este că tu ești lucrul bun care trebuie să se întâmplă altor oameni. Tu ești colacul de salvare al unor oameni care trec prin momente dificile. Tu ești umărul pe care plâng cei care au probleme. Tu ești motivul pentru care reușesc să mai zâmbească. Tu ești acel curcubeu puternic care apare în timpul unei furtuni periculoase. Ești acolo pentru ei, la orice oră, îi susții, le dai sfaturi și îi ajuți să găsească puterea de a merge mai departe și de a își depăși problemele.

Tu ești cea care poate convinge oamenii să iasă din zona de confort și să își testeze limitele. Tu ești cea care este întotdeauna acolo, care îi împinge de la spate să îndrăznească, să își urmeze visurile, să se bucure de clipele frumoase, să aprecieze lucrurile mărunte și să viseze mai mult pentru că viața este prea scurtă pentru a ne încărca sufletul cu atât de multă durere, ura, tristețe, supărare.

Citește și:

Tu ești cea care este de fier în fața lor, care ești pregătită să îi ții de mână când cad și se lovesc de problemele vieții, care îi ridică atunci când sunt la pământ, care îi convinge să lupte pentru țelurile lor și să își urmeze până și cele mai îndrăznețe visuri. Tu ești îngerul lor păzitor care le deschide aripile și îi învață cum să zboare din nou.

Știu că poate acum este dificil... dar nu îți face probleme. Toate aceste momente îți hrănesc sufletul cu iubire adevărată, pură, sinceră. Și te ajută să înțelegi despre ce este cu adevărat viața - să fii alături de oamenii la care ții, să îi ajuți atunci când au nevoie de tine, să îi răsplătești pentru iubirea și grija pe care ți le poartă. Să îi iubești necondiționat. Pentru că și ei fac asta pentru tine.

Citește și:

Ai răbdare. Va veni și rândul tău. Universul are ceva incredibil pregătit pentru tine. Trebuie doar să mai aștepți puțin. Acum, scopul tău este să fii un bandaj pentru sufletele rănite.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.