Setari Cookie-uri

Nu uita niciodată că cicatricile tale sunt un semn al iubirii adevărată

Cicatricile pe care le ai nu ar trebui să fie niciodată ceva de ascuns, care să te rușineze sau să te determine să stai închisă în carapacea ta. Este în regulă să le lași la vedere, să vorbești despre ele, ba chiar să te lauzi cu ele. 

Nu uita niciodată că cicatricile tale sunt un semn al puterii, al supraviețuirii, al iubirii adevărate. Toată lumea le are.

Cu toții avem cicatrici de la promisiuni făcute, dar uitate, și inimi rănite. Avem cicatrici de la oameni care ne-au convins să dărâmam toate zidurile și să îi iubim cu adevărat. Cicatrici care încă ne pătează inimile, care sunt semne permanente și care există acolo cu un scop - acela de a ne reaminti cine suntem noi.

Sunt acolo pentru a ne reaminti că inimile noastre încă bat în ciuda tuturor momentelor dificile prin care am trecut, a durerii pe care am simțit-o și a rănilor care au atins până și cele mai sensibile locuri ale corpului nostru.

Aceste cicatrici sunt acolo pentru a ne reaminti că încă mai respiram în ciuda prafului care încă mai trăiește în plămânii noștri. Și chiar dacă ochii noștri sunt obosiți de la toate lacrimile pe care le-am vărsat și toată dragostea pe care am căutat-o peste tot, ei încă văd. Încă mai sunt deschiși.

Citește și:

Cicatricile pe care le ai nu ar trebui să fie niciodată ceva de ascuns, care să te rușineze sau să te determine să stai închisă în carapacea ta. Este în regulă să le lași la vedere, să vorbești despre ele, ba chiar să te lauzi cu ele.

Dacă privești cu atenție, vei putea vedea că toată lumea are propriile cicatrici, însă încearcă să le ascundă deoarece nu vor să le arate celor din jurul lor. Este ușor să pretindem că acestea nu există. Este mai ușor să îți amintești de ele doar atunci când nimeni nu te poate vedea. Însă vreau să înțelegi că aceste cicatrici nu sunt urâte. Nu sunt menite să fie păstrate un secret.

Aceste cicatrici sunt semne ale iubirii adevărate, ale puterii inimii tale.

Ele îți arătă cât de incredibilă ești tu, cum ai reușit să găsești puterea de a te ridica de la pământ și de a merge mai departe pe drumul tău oricât de dificil a fost acesta.

Citește și:

Ești o luptătoare. Ești un suflet puternic într-un corp sensibil. Ești dornică să fii fericită, să simți că trăiești cu adevărat. Iar acum o poți face. Trebuie doar să lași în urmă trecutul, să nu îți mai hrănești inima cu amintiri, să îți accepți aceste cicatrici și să înveți că viața ta este chiar acum, în acest moment. Nu-ți fie teamă să arăți cine ești cu adevărat. Nu-ți fie teamă să trăiești așa cum îți dorești.

Cicatricile tale sunt semnele cu care ar trebui să te mândrești cât mai mult. Pentru că ai știut cum să iubești cu adevărat. Pentru că nu ți-a fost teamă să îți deschizi sufletul. Pentru că ai trecut prin atât de mult și nu ți-ai pierdut încrederea în oameni... și pentru că știi că vei întâlni acea dragoste sinceră și reală pe care o cauți de atât de mult timp.

Citește și:

Continuă să mergi mai departe. Drumul tău prin această viață va fi unul cu adevărat special.

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.