Setari Cookie-uri

Nu te mulțumi cu o dragoste banală doar pentru că nu vrei să fii singură

Zilele trecute o persoană la care țin tare mult și despre care am doar cuvinte de laudă mi-a spus că nici nu îi place de bărbatul cu care este acum, însă încă este cu el pentru că nu îi place să fie singură.

Să fii singură nu este un blestem, nu este un lucru rău și, cu siguranță, nu pune o etichetă pe tine pe care scrie "eșec". Însă, dintr-un anumit motiv (eu încă nu îmi dau seama care este acesta), majoritatea oamenilor consideră că nu este bine să fii singur. Și, din cauza acestor oameni, mulți ajung să intre în relații în care nu își doresc să fie cu adevărat, să se mulțumească cu o iubire banală și să trăiască o viață plictisitoare și prea simplă.

Dacă vrei să fii într-o relație, poți fi! Găsești o persoană care să își dorească să fie cu tine la fiecare pas. Însă asta nu înseamnă neapărat că vei avea parte de o iubire incredibilă, că veți fi compatibili sau că ți-ai găsit sufletul pereche.

Te vei mulțumi cu o iubire prea plictisitoare doar pentru că ești speriată să fii singură.

Citește și:

Zilele trecute o persoană la care țin tare mult și despre care am doar cuvinte de laudă mi-a spus că nici nu îi place de bărbatul cu care este acum, însă încă este cu el pentru că nu îi place să fie singură.

A fi singur nu este un lucru rău și nu va fi niciodată. De ce? Pentru că trebuie să învățăm să folosim acest timp pentru noi, pentru sufletele noastre. Această perioadă de singurătate este benefică pentru că ne ajută să ne descoperim, să învățăm cine suntem cu adevărat, ce ne dorim de la viață, care sunt planurile noastre (și, dacă nu le avem, să ne facem unele frumoase).

Cel mai important, a fi singur te ajută să îți dai seama care sunt calitățile și defetele tale, să înveți să te accepți așa cum ești, să te apreciezi pentru ceea ce ești și să înveți să ai încredere în tine.

Citește și:

Petrece acest timp singură și fă-l să fie cea mai bună perioadă a vieții tale. Da un restart vieții tale, schimbă ceva în carieră, îndrăznește să ieși din zona de confort și să începi noi proiecte, ocupă-te de pasiunile tale, fă tot ce vrei să faci și bucură-te din plin de singurătate. O singură dată trăiești aceste momente, așa că de ce să nu profiți de ele?

Dragostea trebuie să fie în toate felurile, mai puțin banală. Nu te mulțumi cu mai puțin decât meriți. Pentru că peste ani și ani îți vei da seama că ți-ai compromis întreaga viață și ai rămas într-o relație de teamă de a fi singură... iar acum ești mai singură ca niciodată.

Alege să fii singură acum, cât încă mai ai șansa. Petrece singură timpul, devino încrezătoare în tine, ai grijă de tine și distrează-te așa cum știi tu mai bine. Nu ai nevoie de cineva pentru a trăi o viață minunată.

Citește și:

Viața este prea scurtă pentru a fi lângă cineva doar pentru că îți este puțin teamă să fii singură. Nu face această greșeală pentru că o vei regreta până la adânci bătrâneți.

Este timpul să nu te mai mulțumești cu un strop de iubire; este timpul să înveți să te iubești așa cum vrei să fii iubită... pentru că abia atunci vei întâlni adevărata dragoste.

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.