Setari Cookie-uri

6 Trucuri pentru a deveni irezistibilă

L-ai găsit, în sfârșit! Cum faci să îl păstrezi? Crede-mă nu este nevoie sau suficient să mergi la coafor în fiecare săptămână. Iată șase trucuri pentru a deveni irezistibilă

L-ai găsit, în sfârșit! Cum faci să îl păstrezi? Crede-mă nu este nevoie sau suficient să mergi la coafor în fiecare săptămână. Iată șase trucuri pentru a deveni irezistibilă:

foto interior si prima pagina: nd3000 Shutterstock

1. Învață să râzi de inimă.

Când a fost ultima dată când ai râs în fața altcuiva fără a te gândi la cum arăți și a te cenzura? Probabil că nu foarte des. Atunci când râdem din toată inima noastră, prezentăm una dintre cele mai frumoase expresii ale noastre.

Învățând să îți exprimi pe deplin această parte a ta este unul dintre cei mai mari pași pe care îi poți face pentru a deveni mai irezistibilă pentru partenerul tău.

2. Fii cinstită

Cinstea este una dintre cele mai frumoase calități. Poate pătrunde prin orice falsitate, iluzie și fațadă.

Citește și:

Fiind sinceră, ești vulnerabilă, însă vulnerabiliatea combinată cu cinstea reprezintă o forță irezistibilă. Vulnerabilitatea este o forță de o atracție și frumusețe care nu pot fi comparate cu nimic altceva.

3. Privește-l în ochi

Când vorbești cu cineva sau când asculți pe cineva vorbind, privește-l în ochi.
Când te uiți în ochii cuiva, vezi dincolo de fațada direct în sufletul acelei persoane.

Este un act de curaj care îi oferă permisiunea de a fi el însuși, îi spune că îl accepți așa cum este și că ești interesată de persoana lui. Acest curaj este irezistibil.

4. Ascultă cu intenția de a-l auzi

La fel cum îl privești cu intenția de a-l vedea, ascultă-l cu intenția de a-l auzi. Cei mai mulți dintre noi ascultăm cu intenția de a răspunde și nu auzim cu adevărat ce spune celălalt

Citește și:

Când îl asculți cu intenția de a auzi, îi permiți să fie mai aproape de tine, permițându-i să se conecteze cu tine. Astfel, devii irezstibilă

5. Fii inocentă și jucăușă ca un copil

Lumea este prea serioasă, prea gravă pentru că majoritatea adulților au uitat să se joace. Când devii copil, îi dai și lui permisiunea de a se elibera și de a se juca.

6. Fă-l să se simtă în siguranță și susținut

În această lume a incertitudinii, susținerea și siguranța sunt dorite de toată lumea. Dacă îți poți face partenerul să se simtă în siguranță în jurul tău și să simtă că îl sprijin necondiționat, vei deveni irezistibilă.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.