Setari Cookie-uri

5 Secrete pentru a deveni femeia pe care niciun bărbat nu o poate părăsi

Pentru a avea o relație minunată, este important ca ambii parteneri să fie dedicați, sinceri, loiali, mături, comunicativi și să își ofere spațiu pentru a avea și o viață privată pe lângă viața de cuplu. 

De ce nu își va dori să te părăsească? Pentru că a întâlnit o adevărată comoară și este conștient că nu va mai găsi niciodată o femeie ca tine.

Relațiile sunt de-a dreptul misterioase. Este dificil să menții o relație pe linia de plutire având în vedere că sunteți două persoane complet diferite, cu idei diferite, cu un trecut diferit, cu o gândire diferită. Însă, din fericire, dragostea nu ține cont de nimic... nici de păreri, nici de vârstă, nici de religie... de absolut nimic.

foto interior si main: unsplash

Pentru a avea o relație minunată, este important ca ambii parteneri să fie dedicați, sinceri, loiali, mături, comunicativi și să își ofere spațiu pentru a avea și o viață privată pe lângă viața de cuplu.

Am adunat mai jos unele dintre cele mai importante trucuri pentru a deveni femeia pe care niciun bărbat nu o poate părăsi:

Citește și:

1. Nu îți pierde răbdarea

Aceasta este una dintre cele mai întâlnite probleme în viața amoroasă și poate distruge complet relațiile: furia. Dacă două persoane sunt îndrăgostite, între ele nu poate exista mânie pentru că asta înseamnă că, în mod implicit, acestea fac ceva ce deranjează cealaltă persoană.

Iar dacă tu îți pierzi răbdarea, și el și-o va pierde. Este foarte important ca certurile sau argumentele dificile să fie rezolvate cu ajutorul discuțiilor liniștite, în care ambii parteneri spun ceea ce simt și gândesc cu calm.

2. Alege să fii sinceră

Dar nu brutal de sinceră. Mare atenție la cuvintele pe care le rostești; unele pot face mai mult rău decât bine. Nu distruge încrederea pe care partenerul de cuplu o are în tine pentru că îți va fi greu să o recăștigi.

Citește și:

De asemenea, ține minte întotdeauna că o relație nu este o competiție, ci un parteneriat de lungă durată bazat pe încredere reciprocă și sinceritate.

3. Ai grijă de el

Oferă-i atenția de care are nevoie, nu fi indiferentă. Fiind indisponibilă din punct de vedere emoțional într-o relație este o problemă destul de dificilă. În cazul în care nu poți fi acolo pentru el, care este motivul pentru care mai rămâi în această relație? Da, după o perioadă lungă de timp este posibil să se instaleze rutina și să nu mai fiți atât de atenți unul cu celălalt, motiv pentru care în astfel de momente trebuie să învățați să "lucrați" împreună astfel încât totul să fie bine.

4. Ai încredere în el

Citește și:

Nu face pe detectivul. Oferă-i spațiul de care are nevoie. Gelozia este una dintre armele care poate răni incredibil de mult și poate distruge o relație. Dependența emoțională nu este niciodată benefică într-o relație mătură și fericită.

Nu îți face probleme. Un bărbat care te apreciază pentru ceea ce ești și știe cât de noros este că te are în viața lui nu te va înșela niciodată.

5. Viața privată este viața privată

Nu oferi detalii oamenilor din jurul tău despre viața de cuplu. Amintește-ți că sunteți doar voi doi în această relație și nimeni altcineva. De ce să le permiți altora să afle ce se întâmplă între voi?

Problemele se rezolvă întotdeauna cu ușile închise.

Încearcă să fii discretă când vine vorba despre iubirea vieții tale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.