Setari Cookie-uri

4 Moduri de a îți iubi mai profund partenerul de cuplu

Iubește pe cineva nu pentru a te iubi înapoi. Nici pentru că trebuie. Iubește pentru ceea ce este. Iubește și oferă tot ce ești. 

Dacă există un singur lucru pe care să îl oferi persoanei pe care o iubești, acesta ar fi să o iubești cum merită. Să o iubești din inimă, necondiționat, pasional... ca și cum nu ar exista ziua de mâine.

Iubește pe cineva nu pentru a te iubi înapoi. Nici pentru că trebuie. Iubește pentru ceea ce este. Iubește și oferă tot ce ești.

foto interior si prima pagina: Divine Studios, Shutterstock

Iată câteva modalități prin care poți învăța să iubești mai profund:

1. Alege să fii sinceră cu sentimentele tale

Spune-i partenerului de cuplu că îl iubești. Este extrem de simplu, însă tot mai multe persoane par să considere acest obicei unul banal și ajung să îl evite. Nu îți fie teamă să spui ce ai pe inimă. Nu îl face să ghicească pentru că nu știe să citească în stele.

Citește și:

Pe lângă toate gesturile pe care le faci pentru a demonstra ceea ce simți, este timpul să te concentrezi și asupra cuvintelor. "Te iubesc" - atât de simplu, însă incredibil de profund dacă este pus așa cum trebuie.

2. Scapă de trecut

Oamenii reacționează adesea negativ când vine vorba despre dragoste pentru că este posibil ca în trecut să fi fost răniți sau în copilărie să primească un exemplu negativ cu privire la aceste sentimente minunate.

Chiar dacă te simți vulnerabilă, nu este nimic mai frumos decât a distruge toate barierele și zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale și a iubi cu adevărat; renunță la măști și arătă cine ești. Pune-ți sufletul pe tavă și iubește ca și cum nu ar mai exista ziua de mâine.

Citește și:

Nu te mai întoarce în trecut, nu ai ce să găsești acolo. Ascunde adânc sau, dacă poți, scăpă de acele amintiri dureroase și alege să fii liberă și să iubești fără limite.

3. Iubește din toată inima

Iubește acum! Imaginează-ți că ziua de mâine nu mai există, iar aceasta este singura ta șansă pentru a iubi. Nu lăsa nicio zi să treacă fără a spune "Te iubesc". Prețuiește din plin fiecare secundă. Iubește ca și cum acesta ar fi cel mai bun lucru care s-a întâmplat în viața ta. Și lasă-l să simtă această iubire.

4. Oferă mici atenții

Pentru o persoană, un mic cadou sau chiar gest poate schimba ziua. Cu un o simplă atenție îi poți demonstra că te gândești la el, că îl apreciezi și că ții cu toată inima la el. Încearcă să găsești variante simple de a îi pune zâmbetul pe buze: un bilețel lăsat dimineața pe pernă, pe frigider sau pe ușa de la intrare, o cafea pregătită pentru el alături de un mic dejun copios, un cadou special pe care și-l dorește de mult timp, o scurtă escapadă într-un loc frumos. Tu îl cunoști cel mai bine și cu siguranță știi ce i-ar plăcea cel mai mult.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.