Setari Cookie-uri

10 Întrebări pe care să ți le pui când nu îți mai găsești drumul în viață

Începe prin a identifica ceea ce este în prezent important pentru tine. Pentru a găsi răspunsul, examinează pur și simplu modul în care îți petreci timpul.

Indiferent de locul în care te afli acum, răspunsurile la aceste întrebări te vor ajuta extrem de mult; poate că vor confirma că ești pe drumul cel bun. Sau îți vor deschide ochii cu privire la oportunități pe care până acum nu le-ai luat în considerare. Acestea pot dezvălui legătura lipsă în căutarea ta de a găsi fericire și împlinire în viața ta.

foto interior si prima pagina: HolySource Shutterstock

Găsește-ți direcția în viață și readu claritate în prezentul și viitorul tău cu aceste întrebări:

1. Ce este important pentru mine astăzi?

Începe prin a identifica ceea ce este în prezent important pentru tine. Pentru a găsi răspunsul, examinează pur și simplu modul în care îți petreci timpul. Aceasta este o dovadă pentru tine și pentru toți oamenii care sunt în viața ta.

Citește și:

2. Ce ar trebui să fie important pentru mine?

După ce examinezi activitățile care îți umplu zilele, vei începe să îți dai seama că unele activități îți sunt benefice, în timp ce altele te fac să pierzi timpul - de exemplu, timpul petrecut la tv sau pe social media comparativ cu timpul investit în relații, creștere personală sau proiecte valoroase. Este timpul să faci câteva cercetări sufletești și să faci o listă a lucrurilor care sunt cu adevărat importante pentru tine.

3. Cum vreau să arate viața mea? Când privesc în viitor peste 5, 10, 20 sau 30 de ani... ce vad? Ce mi-aș dori să obțin? Ce vreau să fac cu timpul meu? Unde vreau să trăiesc?

4. Cum aș vrea să arate zilele mele? Ce tip de rutină mi-ar plăcea să am din momentul în care deschid ochii dimineața până când mă așez pe pat seara?

Citește și:

5. Ce mi-ar plăcea cel mai mult?

Fă o listă cu toate lucrurile care îți pun zâmbetul pe buze. Ce te face fericită? Ce te energizează? Care sunt pasiunile tale? Continuă să scrii până când ești 100% convinsă că ai terminat.

6. Care sunt punctele mele forțe?

Dacă cineva ar cere familiei și prietenilor să te descrie, ce crezi că ar spune aceștia din urmă despre tine? Ce faci mai bine decât alte persoane? Ce te face să fii diferită?

7. În ce domenii am cunoștințe vaste?

8. Ce pot face pentru a aduce valoare acestei lumi?

9. Ce îmi doresc cel mai mult: bani sau fericire?

10. Care ar fi singurul lucru pe care aș vrea să îl fac pentru întreaga mea viață?

Kudika.ro organizează la Brașov între 11 și 13 ianuarie retreat-ul Body&Spirit, experiența multisenzorială în care vei învăța să te conectezi la tine însăți și să devii cea mai bună versiune a ta!

Citește și:

Kudika Body&Spirit Camp înseamnă 3 zile în care tu vei fi cea mai importantă persoană din viața ta! În tabăra de lifestyle sănătos vei învăța să îți descoperi nevoile spirituale și corporale și, mai ales, cum să răspunzi acestora într-o manieră personalizată și echilibrată, alături de un nutriționist și un speaker motivațional.

Te poți înscrie AICI la Kudika Body&Spirit Camp.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.