Setari Cookie-uri

Black Friday 2018 la cărți: Libris anunță reduceri de 97%

Black Friday 2018 înseamnă reduceri pentru o gamă variată de produse. Cărțile reprezintă o categorie specială, așa că poți cumpăra diverse titluri văzute pe la târguri, cu minim de investiții.

Black Friday 2018 a început în urmă cu doar câteva ore și foarte mulți dintre noi, cel mai probabil, am și făcut ceva cumpărături până la această oră. Sau așteptăm să ajungem acasă, să vină weekend-ul și să ne relaxăm cu o sesiune de shopping din fața calculatorului, fără să fim presați că mai avem și alte taskuri de îndeplinit. Adică, să ne axăm strict pe cumpărături.

Dacă ești iubitor de cărți și biblioteca ta este ticsită cu diverse romane pe care le-ai adorat - că le-ai primit sau le-ai achiziționat tu - atunci te vei bucura să știi că multe librării online participă la evenimentul de Black Friday 2018. Libris notează că în portofoliul lor de promoții se înscriu peste 120.000 de produse. Este interesant că reducerile ating pragul de 97% - ceea ce este mai mult decât atrăgător și tentant.

Citește și:

Vezi LIVE promoțiile de Black Friday aici

Black Friday 2018: reduceri la cărți și cadouri la Libris

Libris este una dintre librăriile online preferate de pasionații de cărți, asta pentru că aici se pot găsi titluri dintre cele mai populare, cele mai recente lansări, editura având și diverse opțiuni de a oferi cadouri cuiva drag. Asta pentru că nu vei găsi aici doar romane sau cărți educative, motivaționale.

Concret, poți să alegi ceva cool și simpatic pe care să oferi cuiva de Crăciun, că tot se apropie sărbătorile de iarnă, din următoarele categorii:

  • Cărți în română sau în engleză: afaceri economice, arta arhitectură design, audiobook, beletristică (dragoste, aventuri, polițiste, fantasy), biografii (cu memorii și jurnale), călătorii (includ ghiduri, hărți și dicționare), cărți pentru copii sau creșterea copilului, dezvoltare personală, cultură generală, drept, gastronomie, hobby, manuale și cărți școlare, limbi străine, reviste, sănătate, religie, medicină și farmacie, știință și tehnică, științe umaniste,

    Citește și:
  • Ebooks: artă & design, biografii & memorii, cărți de specialitate, cărți pentru copii, cultura generală, dicționare & enciclopedii, diete, fitness & rețete, divertisment, ficțiune, gastronomie, istorie, lecturi motivaționale, medicină, parenting, publicistică & eseuri, religie & spiritualitate
  • Jocuri: board games, creative, educative, Funko Pop, jucării, Kendama, Lego, puzzle, puzzle 3D lemn, spinners
  • Muzică și filme: internaționale, românești, pentru copii
  • Cadouri: accesorii (breloc, agende, ștampile, penare), agende, căni, ceai și seturi de ceai, cutii metal, instrumente de scris, lămpi pentru citit, sacoșe de pânză, semne de carte,

Vezi propuneri Black Friday 2018 Libris

Indiferent ce ai alege, ține cont că atunci când evadezi în lumile descrise de autorii preferați, ai ocazia perfectă să iei pauză de la stres și griji. Cititul este ca o formă de terapie pentru minte și suflet, deci este dublul câștigul dacă vei cumpăra cărți de Black Friday 2018: economie financiară și încântare pentru spirit.

Citește și:

Black Friday 2018 se desfășoară în prezent și în următoarele librării online:

  • Cartepedia - cărți de la 1,95 lei de Black Friday 2018 organizat în perioada 16-18 noiembrie 2018;
  • Elefant - cu cele mai mari reduceri la cărți de Black Friday anul acesta, discounturi de până la 90%!
  • Cărturești e online cu reduceri de până la 70% la peste 50.000 de produse de Black Friday 2018, nu doar cărți
  • OKIAN e cu cele mai mari reduceri de până la 80% la cărți de Black Friday. Sunt de urmărit mai ales cărțile în limbă străină, unde se remarcă nenumărate titluri interesante.
  • Books-express desfășoară și ei Black Friday la toate titlurile din raftul virtual al librăriei online cu oferte nenumărate la cărți, inclusiv la cele în limba engleză.

Te încurajăm, așa cum precizam și mai sus, să vezi și ce ai putea să pui în coșul de cumpărături pentru cineva drag, căruia să îi faci o bucurie de Crăciun - te scutești de alergat prin aglomerația din magazine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.